ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1146 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Νέα αναβολή για την απόφαση!!!

Από βδομάδα σε βδομάδα φαίνεται πως πηγαίνει η ανακοίνωση της τελικής απόφασης για την τύχη της ΒΕΡΟΙΑΣ από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, για το ύποπτο προς χειραγώγηση ματς με τον Ολυμπιακό το 2013!

Όλα έδειχναν ότι η συγκεκριμένη απόφαση θα έβγαινε το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (18/06), όμως νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά θα έχουμε νέα αναβολή και ότι το πιθανότερο είναι να εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα!!

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ συνεχίζουν να βρίσκονται με δεμένα χέρια όσον αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας, μιας και δεν μπορούν να προχωρήσουν σε καμία συμφωνία είτε με προπονητή είτε με παίκτες, με αποτέλεσμα να ζημιώνεται η ομάδα αφού τα πάντα παραμένουν «παγωμένα»!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι παίκτες που ήθελε η «Βασίλισσα» και ήταν στους βασικούς στόχους της, έχουν ήδη υπογράψει σε άλλες ομάδες (βλέπε Ουσέρο και Κυριακίδη)…

Ας ελπίσουμε ότι η απόφαση θα γνωστοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν ώστε η διοίκηση της Βεροιώτικης ΠΑΕ να μπορέσει να τρέξει τον προγραμματισμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.