ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1017 φορές

Της δένει τα χέρια η νέα αναβολή της απόφασης από την ΕΠΟ!

ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ"

Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης της απόφασης από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για το ύποπτο προς χειραγώγηση ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ολυμπιακό το 2013, η οποία θα εκδοθεί οριστικά (;) την ερχόμενη Τετάρτη, συνεχίζει να κρατάει σε αγωνία τους ανθρώπους της «Βασίλισσας του βορρά».

Παράλληλα, τους αποτρέπει από το να προχωρήσουν τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού δεν μπορούν να κλείσουν κάποια συμφωνία με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρουσιάζονται επιφυλακτικοί μιας και δεν γνωρίζουν ακόμα σε ποια κατηγορία θα παίζουν οι «κυανέρυθροι» την ερχόμενη σεζόν.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι παίκτες που ήθελε η «Βασίλισσα» και ήταν στους βασικούς στόχους της, έχουν ήδη υπογράψει σε άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα ο Ουσέρο που έκλεισε στον Ατρόμητο και ο Κυριακίδης που κατέληξε στον Παναιτωλικό.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να ζημιώνει η ομάδα, αφού τα πάντα παραμένουν «παγωμένα» και όλοι πλέον ελπίζουν η απόφαση να γνωστοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν, ώστε η διοίκηση της Βεροιώτικης ΠΑΕ να μπορέσει να «τρέξει» τον προγραμματισμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ανακοινώνεται ο Γεωργιάδης

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο νεός προπονητής της "Βασίλισσας", όπως αναφέραμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ. Ο πρώην τεχνικός του Π.Α.Ο.Κ. έδωσε χθες τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο Θόδωρο Καρυπίδη και τον τεχνικό διευθυντή Ζήση Βρύζα και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ώστε να ξεκινήσει άμεσα την δουλειά του στους "κυανέρυθρους". 

Συζητάει με Τσουμάνη και Μερεμπασβίλι

Μεταξύ των πολλών περιπτώσεων που εξετάζουν οι «κυανέρυθροι» για την ενίσχυση του ρόστερ τους, βρίσκονται και δύο ονόματα που έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος για τον 28χρονο πρώην μέσο του Ο.Φ.Η. Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τους Κρητικούς και τον 25χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Νίκο Τσουμάνη που αγωνιζόταν στον Πανθρακικό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αρέσουν στον Ζήση Βρύζα και έχουν γίνει επαφές μαζί τους προκειμένου να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της «Βασίλισσας». 

Ενδιαφέρον για Πέντα;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του metrosport, οι Βεροιώτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό Μαρσέλο Πέντα!

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια με την φανέλα του Αιγινιακού, ενώ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού.

Ωστόσο το γεγονός ότι ο παίκτης αγωνιζόταν σε ένα πρωτάθλημα χαμηλής ποιότητας και σε μία ομάδα που υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική, αλλά και το ότι στην καριέρα του αντιμετώπισε κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς, μας κάνει επιφυλακτικούς κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει μια ομάδα όπως η ΒΕΡΟΙΑ, της οποίας οι φιλοδοξίες κατά τη νέα περίοδο θα είναι υψηλότερες.

Είναι απορίας άξιο, πώς ένας έμπειρος παράγοντας όπως ο Ζήσης Βρύζας θέλει να φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι αμφίβολο αν μπορούν να προσφέρουν σε μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ.