ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1393 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Πάει για νέο μεταγραφικό «χτύπημα»!!

Αν και στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» δεν γνωρίζουν ακόμα αν θα αγωνιστούν και τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, αφού περιμένουν την τελική απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, εντούτοις οι μεταγραφικές κινήσεις και ο προγραμματισμός τους για τη μεγάλη κατηγορία συνεχίζονται κανονικά.

Πέρα από τις περιπτώσεις των Τζόναθαν Λόπεζ, Νίκου Τσουμάνη, Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, Εμάνουελ Κονέ και Βαγγέλη Μάντζιου, για τους οποίους σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ότι βρίσκονται μια ανάσα από το να φορέσουν τα κυανέρυθρα, οι Βεροιώτες τα έχουν βρει και με δύο ακόμα ικανούς ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον 34χρονο Πορτογάλο αριστερό οπισθοφύλακα Κάρλος Μιλιάζες (φωτο) και τον 30χρονο Ισπανό μέσο Κάρλος Κάλβο!

Για τον πρώτο, ο οποίος ακούστηκε τον τελευταίο καιρό και για τον Πλατανιά, θα πρέπει να οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός του Λεβαδειακού για να ισχύσει η συμφωνία του με τη «Βασίλισσα», καθώς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους Βοιωτούς, το οποίο όμως δεν έχει ισχύ στη Football League. Αν τελικά αποκτηθεί από τους "κυανέρυθρους", πιθανότατα δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Τσουμάνη που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Ο Κάλβο, που στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Αλμέρια, Χέρκουλες και Ουντινέζε, έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη στην οποία είχε την πρώτη του σεζόν 29 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ αυτή που ολοκληρώθηκε ήταν ως γνωστόν παροπλισμένος.