ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1455 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Η «έκπληξη» με Εντζεγκέλε!

Μια έκπληξη περιελάμβανε για τους φίλους της «Βασίλισσας του βορρά» η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (06/07).

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, ο πρώην αμυντικός του Παναιτωλικού, Γουίλιαμ Εντζεγκέλε, έδωσε το παρών στην «πρώτη» των κυανέρυθρων και όπως ήταν φυσικό τράβηξε επάνω του όλα τα βλέμματα!

Η αλήθεια είναι πως οι Βεροιώτες βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα σε διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο Γάλλο σέντερ μπακ αλλά δεν άφηναν να διαρρεύσει κάτι, για να μην «χαλάσει» η μεταγραφή του.

Αφού τα βρήκαν σε όλα, ο θηριώδης ποδοσφαιριστής έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και αυτό που μένει πλέον είναι να επικυρωθεί την Τετάρτη (αν όλα πάνε καλά) η παραμονή της «Βασίλισσας» στην Σούπερ Λίγκα για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Εκτός από τον Εντζεγκέλε, παρών στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου ήταν και ο 28χρονος πρώην μεσοεπιθετικός του Ο.Φ.Η. Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, που εδώ και καιρό συμφώνησε με τους κυανέρυθρους, όπως και ο νεαρός Βασίλης Αργυρόπουλος.

Συνολικά 24 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση της ΒΕΡΟΙΑΣ για τη νέα σεζόν, οι οποίοι είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Βασιλειάδης, Μαλόν, Μαραγκός, Όστοϊτς, Εντζεγκέλε, Καλί, Αργυρόπουλος, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βεργώνης, Άρτσε, Τάτος, Μερεμπασβίλι, Εσπάρθα, Βάσκες, Γεωργιάδης, Ντόγος, Μεληκιώτης, Μάνος, Ναζλίδης και δύο αλλοδαποί υπό δοκιμή παίκτες.

Σήμερα Τρίτη (07/07) η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 7 το απόγευμα και πάλι στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.