ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1143 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Συμφώνησε ο Κονέ, σειρά παίρνει ο Κάλβο!

Με το… διαβατήριο στο χέρι για Ελλάδα βρίσκεται ο Εμάνουελ Κονέ! Ο 28χρονος Ιβοριανός χαφ, που περίμενε να δει πρώτα τι θα συμβεί με την κατάσταση στην χώρα, πείστηκε τελικά -μετά και τις τελευταίες εξελίξεις- να επιστρέψει στην πατρίδα μας για να αγωνιστεί με τα χρώματα της «Βασίλισσας του βορρά».

Ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες το νέο του συμβόλαιο, πιθανότατα διετούς διάρκειας και θα ανακοινωθεί επίσημα από την Βεροιώτικη ΠΑΕ, αποτελώντας άλλη μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της.

Οι «κυανέρυθροι» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ενός ακόμη ικανού ποδοσφαιριστή, του 29χρονου πρώην μεσοεπιθετικού της Ξάνθης Κάρλος Κάλβο, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένουν μόνο τα τυπικά για να φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας» τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον για τον Σίλβα Κλέιτον, οι Βεροιώτες του έχουν καταθέσει μια ιδιαίτερα υψηλή οικονομική πρόταση, όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας και περιμένουν την οριστική του απάντηση, την οποία αναμένεται να δώσει εντός των ημερών.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ βρίσκονται σε επαφή με αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές, κάποιοι από τους οποίους έχουν «βαρύ» βιογραφικό και μέσα στα επόμενα 24ωρα δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποιες ανακοινώσεις.