ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 945 φορές

Πρότειναν για ΒΕΡΟΙΑ τον Φακούντο Περέιρα!

Ο Φακούντο Περέιρα μένει σταθερός στην στάση του να μην πληρώνει το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί τα τελευταία 24ωρα που ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν στην Ολλανδία επειδή (όπως και ο Λούκας που τελικά συνετίστηκε) δεν φορούσε καλαμίδες!

Την ίδια ώρα ο Ίγκορ Τούντορ τον κρατά εκτός ομάδας και έτσι οι συζητήσεις με το ατζέντη του για λύση συνεργασίας έχουν αρχίσει ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. Ο Περέιρα ζητά ένα ποσό της τάξης των 150.000 ευρώ ως αποζημίωση για να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας, το οποίο μέχρι σήμερα ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θέλει να του καταβάλει.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την συμπρωτεύουσα, έγινε πρόταση στον 28χρονο επιθετικό να πάει δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα και για την ακρίβεια στη ΒΕΡΟΙΑ, η οποία σίγουρα θα ήθελε να προσθέσει έναν τέτοιο παίκτη στο δυναμικό της!

Ωστόσο ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν δείχνει διατεθειμένος να αγωνιστεί ως δανεικός σε άλλο σύλλογο και όπως δείχνουν τα πράγματα θα χρειαστούν λίγες ακόμη μέρες για να βρεθεί η φόρμουλα του διαζυγίου και λογικά, επειδή μεσολαβεί η κρίσιμη ρεβάνς με τη Λοκομοτίβα, οι επαφές θα κορυφωθούν το Σαββατοκύριακο.