ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 894 φορές

Γεωργιάδης: «Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται για την ποιότητά μας»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου (2-1) φιλικού αγώνα με την Κέρκυρα, ο προπονητής της «Βασίλισσας» Γιώργος Γεωργιάδης στάθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του αλλά και σε κάποια ανεπίτρεπτα λάθη που έγιναν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός τεχνικός:

«Ήταν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές στιγμές αλλά και αρκετές φορές χάσαμε τη μπάλα πολύ εύκολα, κάτι που δεν επιτρέπεται σε αυτό το επίπεδο που ήμαστε και με αυτή την ποιότητα των παικτών που διαθέτουμε.

Νομίζω όμως ότι και το γήπεδο δεν μας βοηθάει. Δεν βρίσκεται και στην καλύτερή του κατάσταση. Εμείς έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να παίξουμε ακόμα πιο γρήγορα. Στο δεύτερο μέρος με τις πολλές αλλαγές χάθηκε λίγο ο ρυθμός, χάθηκε η οργάνωση και ο αντίπαλος χωρίς να κάνει ευκαιρίες κατάφερε να μειώσει».

Για το αν η ομάδα ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της: «Σιγά - σιγά ολοκληρώνουμε το ρόστερ αλλά όσο είναι ανοιχτό το παράθυρο της μεταγραφικής περιόδου, πάντα υπάρχει μια πιθανότητα για κάποια ακόμη μεταγραφή».

Για τον Γιαννούλη που έγινε αναγκαστική αλλαγή και τον Τσουμάνη που δεν έπαιξε: «Ο Γιαννούλης δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, περισσότερο λόγω κούρασης αποχώρησε από το ματς. Όσο για τον Τσουμάνη, είχε κάποιο χτύπημα -όχι κάτι σοβαρό- και γι αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε».