ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 814 φορές

Νάστος: «Δεν είναι ακατόρθωτο να μπούμε στα πλέι οφ»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο έμπειρος αμυντικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Βαγγέλης Νάστος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στη νέα σελίδα της καριέρας του με την "Βασίλισσα του βορρά", όσο και στην προηγούμενη ομάδα του αλλά και για τον Π.Α.Ο.Κ. που αγωνίστηκε στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη ΒΕΡΟΙΑ: «Έγιναν αρκετές αλλαγές στη ΒΕΡΟΙΑ, ήρθαν πολλοί παίκτες. Είναι 12-13 καινούργιοι παίκτες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλοί και το σημαντικό είναι να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια γιατί υπάρχει η ατομική ποιότητα για να πάμε καλά στο πρωτάθλημα».

Για τους λόγους που αποχώρησε από τον Ατρόμητο: «Έκλεισε ο κύκλος μου. Έφυγα με πολύ καλό τρόπο, άφησα μόνο φίλους εκεί. Δεν υπάρχει καμία πικρία εκ μέρους μου αν και θεωρούσα πως μπορούσα να προσφέρω για 1-2 χρόνια ακόμη. Μου έκανε μια καλή πρόταση η ΒΕΡΟΙΑ και την έκανα αμέσως δεκτή».

Για τους Γεωργιάδη, Βρύζα: «Τους γνωρίζω πολύ καλά και τους δύο. Ήμασταν παλιά και συμπαίκτες. Κάνουν πολύ καλή δουλειά εδώ και έχουν μεγάλους στόχους για την ομάδα. Πιστεύουν κι αυτοί ότι η ομάδα μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα αρκεί να το αποδείξουμε εμείς οι παίκτες».

Για το αν το κάτι μεγάλο μπορεί να είναι τα πλέι οφ: «Το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες. Είναι όντως κάτι μεγάλο τα πλέι οφ, αλλά όχι ακατόρθωτο. Το ίδιο γινόταν και τις πρώτες μου χρονιές στον Ατρόμητο. Δεν τα καταφέραμε την πρώτη χρονιά, αλλά μετά ήρθε. Το σημαντικό είναι να υπάρχει υποδομή και να δουλεύει σωστά ο σύλλογος και τα αποδυτήρια. Αν συμβαίνουν αυτά μπορούμε πολλά».

Για την περσινή πορεία του Π.Α.Ο.Κ.: «Αυτό που είδα στον πρώτο γύρο ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έδειξε στον β’ γύρο και τα πλέι οφ. Έχασε την φρεσκάδα που είχε. Όταν αγωνίζεσαι στα πλέι οφ που παίζουν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες μετά τον πρωταθλητή, το αποτέλεσμα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είχε τα τρεξίματα και αυτό του έλειψε».

Για τον Καρυπίδη και την παρουσία του κοντά στην ομάδα: «Παίζει ρόλο και είναι σημαντικό να βλέπεις τον πρόεδρο και το τιμ του να είναι κοντά στην ομάδα. Έξι χρόνια στον Ατρόμητο ζήτημα να έλειψε δέκα μέρες ο Σπανός από κοντά μας. Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και ήξερες ότι θα είναι δίπλα σου. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Καρυπίδη. Αγαπάει το ποδόσφαιρο και βοηθάει τους παίκτες το να ξέρεις ότι είναι κοντά ο πρόεδρός σου».

Για το αν περιμένει αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα: «Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός παραμένει ένα σκαλί πιο πάνω. Τον βοηθάει το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και έχει και πολύ καλή ομάδα. Από τις υπόλοιπες Παναθηναϊκός, Π.Α.Ο.Κ., Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος καθώς και η Α.Ε.Κ. με τον Ηρακλή που έρχονται δυνατοί θεωρώ ότι θα παίξουν το δικό τους ρόλο».

Για το νέο Π.Α.Ο.Κ.: «Είδα τα παιχνίδια και παρακολούθησα μια πολύ καλά προπονημένη ομάδα που δεν τα παρατάει. Μπορεί αρκετοί παίκτες να είναι άπειροι αλλά καταλαβαίνουν πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκονται. Το σημαντικό είναι να υπάρχει συμπαράσταση αν δεν υπάρξει καλό ξεκίνημα. Να δοθεί εμπιστοσύνη σε Άρνεσεν, Τούντορ και όλα θα πάνε καλά. Ο Π.Α.Ο.Κ. χρειάζεται χρόνο και εμπιστοσύνη».