ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1697 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Παρελθόν Μάνος και Ντόγος - Παίρνει Πούγγουρα!

Πέφτει σήμερα η αυλαία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τη «Βασίλισσα» όπως είναι γνωστό να έχει προσθέσει έναν μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι υπεράριθμο!

Για τον λόγο αυτό οι «κυανέρυθροι» αποφάσισαν να παραχωρήσουν με την μορφή δανεισμού κάποιους νεαρούς παίκτες, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι στην ομάδα.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Μάνο που συμφώνησε με τον Εργοτέλη και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League και τον Στέφανο Ντόγο που μένει ελεύθερος υπό όρους, ώστε να μπορέσει να βρει ομάδα το επόμενο διάστημα, μιας και θα υπάρξει ολιγοήμερη παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Στόχος των «κυανέρυθρων» ήταν να δοθεί δανεικός και ο μεξικανός Πέδρο Άρτσε, ο οποίος ωστόσο δεν δέχθηκε μια τέτοια πρόταση και προτίμησε να παραμείνει στο ρόστερ της «Βασίλισσας».

Από εκεί και πέρα, έγινε κρούση στον Ρομπέρτο Μπατιόν για να λύσει το συμβόλαιό του αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα, παρότι δεν υπολογίζεται από το προπονητικό τιμ, ενώ όλα δείχνουν ότι παρελθόν θα αποτελέσει ο Νέτο που παρότι συμμετείχε στην προετοιμασία, δεν κατατέθηκε το συμβόλαιό του στην Σούπερ Λίγκα μιας και δεν υπήρχε άλλη θέση ξένου στο ρόστερ.

Στον αντίποδα, οι Βεροιώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή (με την μορφή δανεισμού από τον Π.Α.Ο.Κ.), του 19χρονου στόπερ Αχιλλέα Πούγγουρα, τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης. Το συμφωνητικό παραχώρησής του από τον «δικέφαλο» στη «Βασίλισσα» πρέπει να έχει φτάσει στο αρμόδιο γραφείο της ΕΠΟ μέχρι το τέλος της σημερινής μέρας έτσι ώστε να έχει δυνατότητα ισχύος.