
- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 830 φορές
Πρόβλημα με Ιμπραϊμ στη ΒΕΡΟΙΑ!
Ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά» Γιώργος Γεωργιάδης, ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας (28/09) με την ΑΕΚ.
Μετά τον Μοχάμεντ Γιουσούφ που συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τέθηκε νοκ άουτ από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, όλα δείχνουν ότι και ο Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους προσαγωγούς του και σήμερα μάλιστα μετέβη στην Θεσσαλονίκη για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό.
Να σημειωθεί ότι στην προπόνηση του Σαββάτου (26/09) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Ρότζερς Κόλα, ο οποίος ωστόσο δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και θα δώσει κανονικά το παρών στο Δευτεριάτικο παιχνίδι.
Η τελευταία προπόνηση των «κυανέρυθρων» θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής (27/09) και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.
Σχετικά Άρθρα
-
Απεβίωσε η Συμέλα Παυλίδου - Εργάστηκε για πολλά χρόνια στα γραφεία της ομάδας της Βέροιας
-
Βέροια: Στο προσκήνιο ο σχεδιασμός - Επαφές για ανανεώσεις και μεταγραφική ενίσχυση
-
ΓΑΣ Κοπανού και Χρήστος Μποζίνης συνεχίζουν μαζί για 6η χρονιά!
-
Σούπερ αφιέρωμα: Αυτοί είναι οι 155 ξένοι που φόρεσαν τη φανέλα της Βέροιας!