ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1012 φορές

«Μαγική εικόνα» το 0-0 της ΒΕΡΟΙΑΣ με Πανθρακικό!

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, με το 0-0 απέναντι στον Πανθρακικό να μην αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Η «Βασίλισσα» ήταν ανώτερη από την ομάδα της Κομοτηνής στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασε κλασικές ευκαιρίες αλλά και πάλι δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, μένοντας στην «λευκή» ισοπαλία και χάνοντας σημαντικό έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ματς ήταν αναγνωριστικό στο ξεκίνημά του, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο ανέβηκε κάπως ο ρυθμός.

Στο 12’ η κεφαλιά του Κόλα κατέληξε στην αγκαλιά του Αθανασιάδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Βάλτερ έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λόπεζ.

Στο 21' ο Ντιγκινί σούταρε από το ημικύκλιο αλλά ο Λόπεζ απόκρουσε και στο 28' ήταν η σειρά της ΒΕΡΟΙΑΣ να απειλήσει με τον Αθανασιάδη να μπλοκάρει το καλό σουτ του Κόλα από το ημικύκλιο.

Στα τελευταία λεπτά το πρώτου μέρους η «Βασίλισσα» πίεσε για το γκολ έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές, αλλά και πάλι οι παίκτες της δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία.

Στο 40' μετά από κόρνερ ο Αθανασιάδης έκανε κακή έξοδο, ο Κόλα έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Παπαγεωργίου έσωσε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή!

Στο 45’ νέα εκτέλεση κόρνερ του Γεωργιάδη, ο Ναζλίδης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά όμως ο γκολκίπερ του Πανθρακικού με τρομερή επέμβαση έστειλε τη μπάλα και πάλι κόρνερ!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Βεροιώτες να έχουν τον έλεγχο και να επισκέπτονται συχνά – πυκνά την περιοχή του Πανθρακικού, χωρίς όμως να μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι.

Η πρώτη καλή φάση στην επανάληψη έγινε στο 65' όταν ο Άρτσε βρήκε ωραία τον Κόλα, που ολομόναχος έπιασε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ!

Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Κόλα απείλησε με μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 69’ ήταν η σειρά του Πανθρακικού να απειλήσει όταν μετά από κόρνερ ο Μελίσσης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Στα τελευταία λεπτά οι «κυανέρυθροι» έπαιξαν στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους και στο 86' έφτασαν μια ανάσα από το 1-0 όταν μετά από σέντρα του Αμπντούν, ο Μπατιόν πήρε την κεφαλιά αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί του Πανθρακικού, ενώ στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Καϊκούτ έφυγε άουτ.

Το τελικό σφύριγμα το διαιτητή Αρετόπουλου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Λόπεζ, Μαλόν, Πούγγουρας, Όστοϊτς (75’ λ.τ. Νάστος), Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (60’ Αμπντούν), Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Κόλα (80’ Καϊκούτ).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Λαδάκης (73’ Ηλιάδης), Μπουγαΐδης, Χαβίτο, Μεχία, Βάλτερ (58’ Χασομέρης), Μάρτινς (53’ Ιγκόρ), Ντιγκινί.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11/01…