ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1375 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Επιστρέφει ο Ραούλ, «αναθερμαίνεται» του Σάλπι!

Παράλληλα με το θέμα προπονητή, αφού όπως αναφέραμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ ο Γιώργος Γεωργιάδης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη «Βασίλισσα» και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις, οι διοικούντες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ασχολούνται και με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Η έλευση του νέου τεχνικού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι Έλληνας (ακούγονται ήδη τα ονόματα των Μιχάλη Γρηγορίου και Παύλου Δερμιτζάκη) θα δρομολογήσει και τις εξελίξεις όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ενώ θα εξεταστούν από την αρχή και οι περιπτώσεις των παικτών που γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα ότι θα αποτελέσουν παρελθόν από τη ΒΕΡΟΙΑ τον Ιανουάριο.

Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί είναι… ένας παλιός γνώριμος! Ο λόγος για τον Ραούλ Μπράβο, ο οποίος από το καλοκαίρι ανήκει στον Άρη, αλλά θα επιστρέψει για ένα εξάμηνο στη «Βασίλισσα» ώστε να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, μια θέση δηλαδή στην οποία οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν πολλές επιλογές την φετινή σεζόν.

Ο Ισπανός αμυντικός θα υπογράψει σήμερα ή αύριο το νέο του συμβόλαιο με τη ΒΕΡΟΙΑ και θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του προπονητή του!

Από εκεί και πέρα υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, με τον οποίο υπήρξε επαφή και πριν από λίγο καιρό χωρίς όμως αποτέλεσμα. Για την απόκτηση ή όχι του διεθνή επιθετικού, θα ερωτηθεί φυσικά και ο νέος τεχνικός της ομάδας και στην συνέχεια -αν είναι θετικός- θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα, άπαντες στην ομάδα είναι πληρωμένοι κανονικά, με τον πρόεδρο Θόδωρο Καρυπίδη να έχει ρυθμίσει τις όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν και να αποτελεί εγγύηση για το οικονομικό κομμάτι στις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε.