ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1068 φορές

Τελειώνει σήμερα με Γ.Χ. - Ραντεβού με υποψήφιο αντικαταστάτη

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη, ώστε να λυθεί και τυπικά η συνεργασία του με τη «Βασίλισσα του βορρά».

Ο 43χρονος τεχνικός θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τους «κυανέρυθρους» μετά από περίπου 6 μήνες, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν ο άμεσος συνεργάτης του Νίκος Ουσταμπασίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Μούσιαρης.

Στο διάστημα που έμεινε στον Βεροιώτικο πάγκο, είχε απολογισμό 5 νίκες, 8 ισοπαλίες και 9 ήττες, σε 22 ματς. Πλέον η διοίκηση της ΠΑΕ καλείται να βρει νέο τεχνικό, που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και σήμερα υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού του προέδρου Θόδωρου Καρυπίδη με υποψήφιο προπονητή. Πρόκειται για νεαρό και φιλόδοξο Έλληνα τεχνικό, με τον οποίο έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή και εμφανίζεται θετικός στο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων θα αναλάβει ο Δημήτρης Κοτταρίδης, πρώην γκολκίπερ της ομάδας, ο οποίος κατείχε την ίδια θέση και στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.