ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1436 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ποιος θα κάτσει στον πάγκο με Παναιτωλικό;

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η «Βασίλισσα του βορρά», μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του, που επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (19/01).

Τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται για αντικαταστάτες του 43χρονου τεχνικού είναι πολλά, μεταξύ των οποίων και αυτά των Μιχάλη Γρηγορίου, Παύλου Δερμιτζάκη, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Σάκη Τσιώλη και Γιάννη Χριστόπουλου.

Πάντως, αν και γίνεται προσπάθεια να επιτευχθεί συμφωνία με κάποιον υποψήφιο το συντομότερο δυνατόν, είναι δύσκολο αυτός να αναλάβει τα καθήκοντά του μέσα στις τις επόμενες μέρες.

Έτσι, στον πάγκο της ομάδας στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (24/01) με τον Παναιτωλικό, θα καθίσει εκτός απροόπτου ο Νίκος Καραπιπέρης, υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, ο οποίος είναι και κάτοχος διπλώματος UEFA Pro. Πιθανότατα θα έχει και την βοήθεια του Γιώτη Τσαλουχίδη, που εκτελεί χρέη γενικού αρχηγού στην ομάδα.

Κατά τα λοιπά, ο ταλαντούχος επιθετικός Δημήτρης Μάνος επιστρέφει στη "Βασίλισσα" μετά την διάλυση του Εργοτέλη, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ως δανεικός.