ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 596 φορές

Καντιμοίρης: «Από τα κρισιμότερα ματς της σεζόν»

Μονόδρομο αποτελεί για τη ΒΕΡΟΙΑ η νίκη στο ματς με τον Παναιτωλικό όπως δήλωσε ο Γιώργος Καντιμοίρης στην κάμερα του Novasports, ενώ αναφέρθηκε και στην απομάκρυνση του Γεωργιάδη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί 90 λεπτά για να κερδίσουμε. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Είναι ένα από τα κρισιμότερα ματς, μεταξύ δύο ομάδων που είναι κοντά στην βαθμολογία. Εμείς καλούμαστε να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε εντός έδρας. Ο Παναιτωλικός είναι δουλεμένη ομάδα, ιδιαίτερα μετά τον ερχομό του κ. Μαντζουράκη και είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Χρειάζεται προσοχή».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Σίγουρα όταν φεύγει ο προπονητής υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στην ομάδα. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αυτό που θα πρέπει είναι να κοιτάμε το πώς θα κερδίσουμε το ματς με τον Παναιτωλικό».

Για το τί δεν πήγε καλά με τον Γεωργιάδη: «Δεν πιστεύω ότι κάτι πήγε τόσο πολύ στραβά. Ίσως το γεγονός ότι δεν κάναμε νίκες εντός έδρας να επηρέασε περισσότερο την ομάδα».