ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 925 φορές

Ήττα - σοκ της ΒΕΡΟΙΑΣ από τον Παναιτωλικό!

Για μία ακόμη αγωνιστική η «Βασίλισσα του βορρά» έμεινε μακριά από τη νίκη και τον καλό της εαυτό.

Οι «κυανέρυθροι», με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους το Νίκο Καραπιπέρη και με πολλές απουσίες, γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό με 1-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν νευρικό, χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο μέρος και μόλις στο 12’ πήρε κεφάλι στο σκορ, εκμεταλλευόμενος ένα τραγικό λάθος της Βεροιώτικης άμυνας.

Ο Γιαννούλης με το κεφάλι «έστρωσε» τη μπάλα στον Βιγιαφάνες και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τους Αγρινιώτες.

Μετά το 20λεπτο οι «κυανέρυθροι» ισορρόπησαν το ματς αλλά η μοναδική καλή στιγμή που είχσαν ήταν στο 23’ όταν ο Κυριακίδης είπε όχι στο ωραίο σουτ του Όστοϊτς.

Στο υπόλοιπο διάστημα οι γηπεδούχοι πίεσαν την αντίπαλη εστία χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη φάση.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι καλύτερα αλλά όσο περνούσε η ώρα οι Βεροιώτες προσπαθούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Στο 71’ ο Καντιμοιρης μπλόκαρε το σουτ του Ουαρντα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Άρτσε σούταρε εκτός περιοχής αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε σωτήρια.

Στο 78’ νέο σουτ του Άρτσε από καλή θέση αλλά κόντραρε την τελευταία στιγμή σε πόδια αμυντικού και απομακρύνθηκε, με τους Βεροιώτες να προσπαθούν έστω και ανορθόδοξα να πάρουν τον εναν βαθμό αλλά να μην τα καταφέρνουν!

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Γιαννούλης, Όστοϊτς, Μαλόν, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγιέφσκι (69’ Κόλα), Ναζλίδης, Γεωργιάδης (61’ Νέτο), Καϊκούτ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Πάουλο (90’+ Βασιλούδης), Ρουσκουγιέδα (83’ Αλεξέγιεβιτς), Βιγιαφάνες, Κάπελ (69’ Ουάρντα), Μαρκόβσκι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25/01…