ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1174 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Πιάνει δουλειά ο «Ελέ»!

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ματς ρεπορτάζ, θα είναι ο νέος προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» και αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη στον «κυανέρυθρο» πάγκο.

Ο νεαρός τεχνικός, μετά την Σαββατιάτικη ήττα του Πανθρακικού από την Καλλονή, θα αποτελέσει σήμερα παρελθόν από την ομάδα της Κομοτηνής και από αύριο Τρίτη θα αφιχθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στην συνέχεια, αφού παρουσιαστεί στους νέους του ποδοσφαιριστές, να κάνει την πρώτη του προπόνηση στις 4 το μεσημέρι με τη «Βασίλισσα», ξεκινώντας την προετοιμασία για το δύσκολο ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Α.Ε.Κ. στην Αθήνα.

Άμεσος συνεργάτης του Ελευθερόπουλου θα είναι -εκτός απροόπτου- ο παλιός άσος του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Στέλιος Βενετίδης, με τον οποίο άλλωστε συνεργαζόταν και στον Πανθρακικό.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο νέος τεχνικός της ομάδας σε συνεργασία με την διοίκηση θα αποφασίσουν για την ενίσχυσή της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα κινηθούν για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, εντός φορ και ενός χαφ.