ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1096 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ντεμπούτο με απουσίες για «Ελέ»

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο νέος προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στο Κυριακάτικο ντεμπούτο του στον «κυανέρυθρο» πάγκο απέναντι στην Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό στάδιο.

Ο νεαρός τεχνικός, εκτός από τους γνωστούς απόντες Μπαλάφα, Καλί και Βεργώνη, δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Λόπεζ, Γιουσούφ, Αμπντούν και πιθανότατα και στον Μπατιόν που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Στον αντίποδα, τα δελτία των Ραούλ Μπράβο και Δημήτρη Μάνου έχουν εκδοθεί και αν κρίνει ο προπονητής τους ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, θα μπορεί να τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή (29/01) με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11:30 στο Αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, ενώ το Σάββατο θα γίνει το καθιερωμένο χαλάρωμα και στην συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα.

Να σημειωθεί ότι το κλίμα στις τάξεις της «Βασίλισσας» είναι εξαιρετικό και όλοι ελπίζουν σε ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το ματς με την Α.Ε.Κ., χωρίς φυσικά να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα με τον «δικέφαλο του νότου».

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι ιθύνοντες της Βεροιώτικης ΠΑΕ βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις ώστε μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα που λήγει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος, να προσθέσουν στο ρόστερ δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένας κεντρικός μέσος και έναν πλάγιος μεσοεπιθετικός.