ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 609 φορές

Πογέτ: «Η τύχη ακολουθεί μία ομάδα που πηγαίνει καλά»

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Α.Ε.Κ. με τη ΒΕΡΟΙΑ, ο προπονητής της «Ένωσης» Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε και βλέπαμε ότι η ομάδα θα ήταν κουρασμένη. Σκέφτηκα πάρα πολύ να αλλάξω κάποιον παίκτη, απ’ αυτούς που είναι πολλοί σημαντικοί, αλλά τελικά πήρα την απόφαση να διαλέξω την ομάδα που κερδίζει μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες.

Πιστεύω ότι η ΒΕΡΟΙΑ ξεκίνησε πάρα πολύ καλά. Ήρθε να μας πιέσει και να μας κάνει να τρέξουμε. Ίσως αυτό μας δημιούργησε αμφιβολίες, κυρίως στην αρχή. Υπάρχουν κάποιες στιγμές σε ένα ματς που κάποια ομάδα είτε μπορεί να αντιδράσει είτε να πέσει ψυχολογικά. Αυτό έγινε σε δύο στιγμές στο ματς. Έτσι ήρθε και η στιγμή του πρώτου γκολ. Μετά το γκολ ήμουν ήρεμος γιατί έβλεπα ότι ήμασταν σε κατάσταση που ήθελα να έχουμε στο ξεκίνημα: δηλαδή τον έλεγχο του αγώνα.

Μετά έγιναν κάποια πράγματα… Είναι η τύχη που ακολουθεί μία ομάδα που πηγαίνει καλά και το γκολ του Αραβίδη βοήθησε. Γενικά σαν άνθρωπος είμαι πάρα πολύ θετικός. Αλλά αν κάποιος μου έλεγε την 1η Ιανουαρίου πως θα κέρδιζα τα οκτώ ματς που θα έρχονταν θα πίστευα πως είναι… μεθυσμένος!

Συνοπτικά είμαι ικανοποιημένος αυτό το μήνα. Οι επιτυχίες ανήκουν στους παίκτες μας. Ελπίζω σήμερα αύριο να έρθουν κάποιοι παίκτες για να μας βοηθήσουν κυρίως στη φυσική κατάσταση. Τώρα θέλω να κερδίσουμε εννέα ματς, γιατί όχι και δέκα…».