Εκτύπωση αυτής της σελίδας
AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Ζήτησε συγγνώμη ο Πετρίδης!

AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Ζήτησε συγγνώμη ο Πετρίδης!

Από την Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ έγιναν γνωστά τα εξής:

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε προσωπικά με τον πρόεδρο της ομάδα μας Γιάννη Ουσταμπασίδη, ο προπονητής του Διαβατού Μπάμπης Πετρίδης θέλοντας να ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά του για το μεταξύ μας αγώνα που έγινε το Σάββατο μέσα στο γήπεδο του Διαβατού. Απέδειξε με αυτόν τον τρόπο πως όλα ήταν μια κακή στιγμή και πως στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν χωράνε τέτοιου είδους αντιπαλότητες . Όλοι ξέρουμε πως ο ίδιος έχει παίξει, έχει ματώσει και έχει αγαπήσει την ομάδα της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. Για μας το γεγονός θεωρείτε λήξαν και ότι όλα ήταν μια πολύ κακή στιγμή που όλοι μας θα αφήσουμε πίσω.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS