ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 640 φορές

Ανάκογλου: «Να βοηθήσω τη ΒΕΡΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Δημήτρης Ανάκογλου..

Ο Σερραίος μέσος, που θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν ως δανεικός στη ΒΕΡΟΙΑ, μίλησε για τους λόγους που πήγε στη «βασίλισσα του Βορρά», την ΑΕΚ, και για το ποια ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους λόγους που ήρθε στη ΒΕΡΟΙΑ: «Ήρθα με την προοπτική να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν αγωνιζόμουν ιδιαίτερα. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω τη ΒΕΡΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά. Από εκεί και πέρα ανήκω στην ΑΕΚ, που φέτος ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Οι υπόλοιπες ομάδες ακόμα ψάχνονται. Ο Παναθηναϊκός είναι με τα πάνω και τα κάτω του, ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση στα πλέι οφ, αυτός θα πάρει τη δεύτερη θέση».

Για την αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ: «Είναι κάτι που συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια. Είναι καλό για την ΑΕΚ να παίρνει τα αποτελέσματα έστω και χωρίς να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ουσία. Αν μπορέσει να συνδυάσει τα αποτελέσματα με καλό ποδόσφαιρο, αυτό θα είναι το καλύτερο για τον κόσμο της ΑΕΚ».

Για το ποιος έχει το προβάδισμα για τη 2η θέση: «Η ΑΕΚ δείχνει να είναι στην καλύτερη κατάσταση από τους υπολοίπους. Ελπίζω να τερματίσει 2η για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ».