ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1016 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: «Πρώτη» για Ανάκογλου και επιστροφές

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα έκανε την Τρίτη (02/02) ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος θα φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας του βορρά» με το νούμερο 10 μέχρι και το καλοκαίρι, ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Ο 24χρονος μέσος, γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του, ενώ έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, θέτοντας εαυτό στην διάθεση του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε με ικανοποίηση τους Τζόναθαν Λόπεζ, Μοχάμεν Γιουσούφ και Σιρίλ Καλί να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα, καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ από αύριο Τετάρτη (03/02) αναμένεται να επιστρέψει και ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Στον αντίποδα ο Ρομπέρτο Μπατιόν συνέχισε να γυμνάζεται ατομικά και δύσκολα θα δώσει το παρών στον Κυριακάτικο «τελικό» με την Καλλονή, απ’ όπου θα λείψει σίγουρα και ο τιμωρημένος Μαλόν που αποβλήθηκε άδικα στο ματς με την ΑΕΚ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο νεαρός Δημήτρης Γιαννούλης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι «κυανέρυθροι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (03/02, 11:30) στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.