ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 877 φορές

Διπρόσωπη η ΒΕΡΟΙΑ έμεινε στο 1-1 με Πανιώνιο

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε η «Βασίλισσα του βορρά» απέναντι στον δυνατό Πανιώνιο, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου παίζοντας με πολλές απουσίες, ήταν καλή στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε με 1-0, αλλά στην επανάληψη έριξε την απόδοσή της δίνοντας το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να φτάσουν στην ισοφάριση.

Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο ανήκε στη ΒΕΡΟΙΑ, με τους παίκτες της να μπαίνουν ορεξάτοι στο γήπεδο και να ψάχνουν από νωρίς ένα γκολ.

Στο 9’ ο Μαγιέφσκι έκανε το πρώτο σουτ του αγώνα αλλά η μπάλα κόντραρε και ο Διούδης τη μπλόκαρε, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γιουσούφ σούταρε πίσω από το ημικύκλιο αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 23’ οι Βεροιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ! Ο Μαγιέφσκι εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Μαλόν βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-0!

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν κάπως τον ρυθμό και στο 24’ είχαν ένα αδύναμο σουτ του Βιγιάλμπα που μπλόκαρε εύκολα ο Καντιμοίρης, αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την καλοστημένη άμυνα της «Βασίλισσας».

Αντίθετα, οι Βεροιώτες ήταν αυτοί που έχασαν μία ακόμη ευκαιρία στο 27’ όταν μετά από γύρισμα του Ναζλίδη από δεξιά, ο Γιουσούφ έβαλε την προβολή αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν αρκετά λάθη και να μη μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 69’ ο Μαγιέφσκι είχε ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ανσαριφάρντ να σουτάρει αλλά τη μπάλα να φεύγει εκτός τέρματος.

Στο 76’ ο Ναζλίδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά καθυστέρησε και έχασε τη μπάλα, ενώ στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν σχεδόν από το πουθενά! Ο Μπακασέτας έπιασε ένα φοβερό σουτ από αριστερά, με τη μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Καντιμοίρη, γράφοντας το 1-1!

Στα υπολειπόμενα λεπτά οι παίκτες του Πανιωνίου προσπάθησαν να κλέψουν τη νίκη αλλά τα σουτ των Μπακασέτα και Μασούρα δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Καντιμοίρη, με το ισόπαλο σκορ να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Με λίγα λάθη ήταν η διαιτησία του Παππά (Αθηνών) και των βοηθών του, Μερκενίδη και Πάτρα.

ΒΕΡΟΙΑ (Δ. Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Σιόντης, Άρτσε (80’ Καϊκούτ), Γεωργιάδης (83’ Νέτο), Μαγιέφσκι, Γιουσούφ (59’ Ανάκογλου), Ναζλίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Βλάχος Βαλ., Σιώπης, Τζανδάρης (73’ Χαλκιαδάκης), Βιγιάλμπα (58’ Μασούρας), Καραμάνος, Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ (90’ Καθάριος).