
- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1418 φορές
Μαστρογιάννης: «Η ΒΕΡΟΙΑ θα πουληθεί έχοντας άδεια»
Ο Άρης Μαστρογιάννης, νομικός εκπρόσωπος του Θοδωρή Kαρυπίδη, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Αναφέρθηκε στη ΒΕΡΟΙΑ και στην ανάκληση της άδειας αλλά και στον Άρη.
Όσα είπε ο Άρης Μαστρογιάννης στον ArenaFM 89.4:
«Η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ θα πουληθεί. Αν δεν έχει άδεια μέχρι στιγμής δεν λέει κάτι. Λείπουν κάποια στοιχεία, θα τακτοποιηθούν, θα ασκηθεί έφεση και η ομάδα θα πουληθεί με άδεια. Ο κ. Καρυπίδης θέλει με κάθε τρόπο να παραμείνει η ΒΕΡΟΙΑ στην Σούπερ Λιγκ».
Αναφορικά με το ποσό εκκίνησης του μετοχικού κεφαλαίου: «Αυτό είναι ένα θέμα που το εξετάζει ο κ.Καρυπίδης, αν δεν έχει ανακοινώσει κάτι αυτός, δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Υπάρχουν συζητήσεις αλλά θα το ανακοινώσει αυτός. Άλλο πράγμα η ΒΕΡΟΙΑ, άλλο πράγμα ο Άρης, αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι».
Σχετικά Άρθρα
-
Μεγάλη τιμή για τη Βέροια και την Ημαθία: Ο Γιώτης Τσαλουχίδης στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ για το Παγκόσμιο Κύπελλο
-
Προς μετάθεση το Αστέρας Αγ. Νικολάου – Βέροια για το Κύπελλο Ερασιτεχνών!
-
Πρώτη μεταγραφή για τον Μακεδονικό Πλατάνου με Παναγιώτη Κούκλα
-
Η Νάουσα καλεί τους φιλάθλους στη Μηχανιώνα - Δωρεάν λεωφορείο για το ματς Κυπέλλου