ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2626 φορές

Πάει για Σάλπι και άλλα τρία «μπαμ» η ΒΕΡΟΙΑ!

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» προκειμένου οι άνθρωποι της ομάδας να κάνουν πράξη την επιθυμία του νέου προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος ζήτησε να ενισχυθεί με ακόμη 6-7 ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Ήδη πολλά είναι τα ονόματα που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα των κυανέρυθρων και μάλιστα ορισμένα από αυτά είναι ικανά να προκαλέσουν ιδιαίτερη αίσθηση!

Μεταξύ αυτών και το όνομα του πρώην διεθνή μεσοεπιθετικού Δημήτρη Σαλπιγγίδη, για τον οποίο ως γνωστόν η «Βασίλισσα» δείχνει ενδιαφέρον τα τελευταία δύο χρόνια επί προεδρίας Καρυπίδη, χωρίς όμως να καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Σάλπι, την σεζόν που μας πέρασε μπορεί να ήταν ανενεργός, ωστόσο δεν σταμάτησε να προπονείται καθημερινά και έτσι δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα για να μπει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η ΒΕΡΟΙΑ έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή κάνοντάς του γνωστή την επιθυμία να τον εντάξει στο ρόστερ της και περιμένει την απάντησή του, η οποία αναμένεται εντός των ημερών.

Τα άλλα ονόματα «πρώτης γραμμής» δεν έχουν διαρρεύσει, ενώ όσον αφορά τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους, σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η απόκτηση του 24χρονου Σερβοέλληνα χαφ Κρίστιαν Μίλιεβιτς (φωτο κάτω), ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Π.Α.Ο.Κ., Λεβαδειακό, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και τον γνωρίζει καλά ο νέος τεχνικός της «Βασίλισσας» Αλέκος Βοσνιάδης.

Επίσης, ένα ακόμη όνομα που «παίζει» δυνατά είναι αυτό του 23χρονου χαφ Παναγιώτη Λινάρδου που πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τον Παναιγιάλειο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση του Ισπανού μεσοαμυντικού Κριστιάν Μπούστος, ο οποίος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες μέρες με τους κυανέρυθρους, δεν προχωράει οριστικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τους κυανέρυθρους να πραγματοποιούν καθημερινά διπλές και τριπλές προπονήσεις, ενώ το ερχόμενο Σάββατο (16/07) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό τεστ με αντίπαλο την Ξάνθη στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.