ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1679 φορές

Πρώην παίκτη του Άγιαξ έφερε η ΒΕΡΟΙΑ! (video)

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στη "Βασίλισσα του βορρά", η οποία μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της.

Οι "κυανέρυθροι", μετά τον έμπειρο Αργεντινό επιθετικό Πάμπλο Βίτι, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει σε όλα και περιμένουν τις επόμενες μέρες την άφιξή του στη Βέροια για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, βρίσκονται κοντά σε έναν ακόμη ικανότατο επιθετικό, τον 28χρονο Ουρουγουανό Πάμπλο Ολιβέρα που διαθέτει επίσης πλούσιο βιογραφικό.

Ακόμη, τα "κυανέρυθα" προβάρει άλλος ένας Ολλανδός μεσοεπιθετικός, ο 27χρονος Τζέφρι Σάρπονγκ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας (θα παρακολουθήσει το σημερινό φιλικό με Απόλλωνα) και αύριο Δευτέρα θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε στην συνέχεια να ανακοινωθεί και επίσημα.

Ο Σάρπονγκ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον μεγάλο Άγιαξ, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στη Ναϊμέγκεν, στην πριμέρα ντιβιζιόν με την φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, στη Μπρέντα, στην Χέρκουλες και τελευταία στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τους Ουέλινγκτον Φίνιξ.

Επίσης, έχει συμμετοχές με την φανέλα του Άγιαξ σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, όπως και με την Εθνική Ολλανδίας κάτω των 21! Αγωνίζεται κυρίως στην δεξιά πτέρυγα αλλά μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο αριστερά όσο και σαν 10αρι, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητά του και για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση.

Οι Βεροιώτες δεν σταματούν εδώ αφού βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και με τον 27χρονο Έλληνα μεσοαμυντικό Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος στο παρελθόν έχει παίξει σε Άρη, Ολυμπιακό και Ηρακλή, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με επιτυχία σε ομάδες του εξωτερικού!