ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1286 φορές

Σε αναμονή Βίτι και Σάρπογκ η ΒΕΡΟΙΑ που "κλείνει" με άλλους τρείς

Δεν είναι λίγες οι φήμες που έχουν να κάνουν με την έλευση ή μη, του Αργεντινού επιθετικού Πάμπλο Βίτι και του Ολλανδού μεσοεπιθετικού Τζέφρι Σάρπογκ στη «Βασίλισσα», με την περίπτωση του πρώτου να έχει καταντήσει σήριαλ, αφού η έλευσή του αναμένεται εδώ και ένα δεκαπενθήμερο, όμως για διάφορους λόγους πάντα αναβάλλεται.

Όμως σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ, ο Αργεντινός επιθετικός Πάμπλο Βίτι, έχει συμφωνήσει σε όλα με την Βασίλισσα προφορικά και έρχεται σήμερα Κυριακή στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη νέα του ομάδα, ενώ στην διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη θα είναι από την Δευτέρα.

 Ο ΣΑΡΠΟΓΚ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Ύστερα από παραμονή μίας εβδομάδας στη ΒΕΡΟΙΑ και την υπογραφή προσύμφωνου με την ομάδα, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός Τζέφρι Σάρπογκ, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ΠΑΕ, αναχώρησε προχθές για την πατρίδα του, προκειμένου να φέρει τις αποσκευές του για την παραμονή του στη Βέροια, στην οποία θα επιστρέψει την Δευτέρα, ημέρα που κατά πάσα πιθανότητα να θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥ

Όσον αφορά την περίπτωση του 27χρονου μέσου Ντουντού, που αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, κύκλοι της ΠΑΕ διαψεύδουν ότι η ομάδα τους έδειξε ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη.

ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ

Αν οι περιπτώσεις των Βίτι και Σάρπογκ έχουν ευτυχή κατάληξη, τότε η μεταγραφική μάχη για τη «Βασίλισσα» θα τελειώσει με άλλες τρείς μεταγραφές.

Πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως ενός 23χρονου επιτελικού χάφ από  την Ισπανία, αλλά και δύο πιο μικρών σε ηλικία παικτών, ενός φόρ από την Ακτή Ελεφαντοστού και ενός Νιγιριανού αμυντικού χάφ.