ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1234 φορές

Τα επίσημα παιχνίδια της Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στην Αγία Μαρίνα

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα στα γραφεία του Μέγα Αλέξανδρου, εκπρόσωποι της Κ20 της ΠΑΕ Βέροιας προκειμένου να καταθέσουν πρόταση συνεργασίας για το θέμα του γηπέδου.

 Πιο συγκεκριμένα, η γενική αρχηγός των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Βέροιας Τσιαμούρα Γεωργία, συνοδευόμενη από τον προπονητή της Κ20 Τερζή Τόλη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Κοταρίδη Δημήτρη, ζήτησαν από τον πρόεδρο τ ης Αγ. Μαρίνας Κ. Καλαϊτζίδη και τα παρευρισκόμενα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, να παραχωρηθεί το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στην Κ20 της ΠΑΕ Βέροιας, για τις ανάγκες μόνο των εντός έδρας  επίσημων αγώνων της ομάδας.

 Η κα Τσιαμούρα, εξήρε το έργο που τελείτε στις υποδομές του γηπέδου και υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη συνεργασία θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα και στις δύο πλευρές, αφού από τη μία οι παίκτες της ΠΑΕ θα έχουν τη χαρά να αγωνιστούν σε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο, που  μπορεί να παρέχει όλες τις ευκολίες στους αθλητές της, από την άλλη, η Αγία Μαρίνα θα έχει τη δυνατότητα να "επικοινωνήσει" ακόμη περισσότερο,  το σημαντικό έργο που επιτελεί στο χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, αφού ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ηρακλής, η ΑΕΚ κ.α θα φιλοξενηθούν στο εν λόγω γήπεδο.

Απο τη  μεριά του, ο πρόεδρος του Μέγα εξέφρασε την πεποίθηση, πως η απόφαση του Δ.Σ θα είναι θετική στο αίτημα της ΠΑΕ.