ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αναχώρησε για το Βερολίνο η αποστολή του Ν.Α.Σ.Η.

Αναχώρησε σήμερα, από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, με προορισμό το Βερολίνο, η αποστολή του κολυμβητικού τμήματος του Ν.Α.Σ.Ημαθίας.

Η αποστολή αποτελείται από 7 αθλητές (Παναγιωτίδου Πόπη, Θώμογλου Σάββας, Βασιλειάδου Βασιλική, Ταρνανίδης Νίκος, Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική και Πασίδης Απόστολος) , 2 προπονητές (Αμπατζίδης Στέλιος και Φιλιμέγκας Θανάσης) και γονείς που τους συνοδεύουν.

Η αποστολή θα λάβει μέρος στους κολυμβητικούς αγώνες ISM-BERLIN 2014 που θα πραγματοποιηθούν από 28 Φεβρουαρίου ως 2 Μαρτίου στο Europasportpark του Βερολίνο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους αθλητές και συνοδούς του  τμήματος  καλή επιτυχία στην συμμετοχή τους για πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση . Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΝΑΣΗ κος Καλφόπουλος Ιωάννης δήλωσε :«Είναι πράγματι μία μέρα σημαντική  για  το τμήμα κολύμβησης .Αυτά τα παιδιά αγωνίζονται και έχουν ένα δύσκολο έργο .Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε επιτυχίες, για να αναφανεί ακόμη περισσότερο η συστηματική και μεθοδική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο μας !