Εκτύπωση αυτής της σελίδας
3ος ο Κάπας της "ΚΕΡΚΙΔΑΣ" στο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ εργαζομένων στα ΜΜΕ

3ος ο Κάπας της "ΚΕΡΚΙΔΑΣ" στο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ εργαζομένων στα ΜΜΕ

Το ραντεβού είχε δοθεί και φέτος στην ευρύχωρη αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Στήθηκε το γνώριμο ελκυστικό σκηνικό και το ακολούθησαν και φέτος δεκάδες εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να ξεδώσουν με τη μικρή ρακέτα.

 Το 8ο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τους ανθρώπους των media πέρασε στην ιστορία χαρίζοντας (δωρεάν, όπως κάθε φορά) λίγες ώρες θαυμάσιας ψυχαγωγίας, αλλά και αγωνιστικού πάθους με δυνατούς αγώνες και συναγωνισμό!

Πήραν μέρος 45 άνδρες και γυναίκες. «Χόρτασαν» παιχνίδια με αμείωτη ένταση και σε πολύ καλές συνθήκες, αστειεύτηκαν μεταξύ τους, έκαναν παρέες και γνώρισαν καλύτερα το δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα.

Είναι εικόνα, που ενίσχυσε και φέτος τον χαρακτήρα του καθιερωμένου event και φυσικά γέμισε με ικανοποίηση τη διοργανώτρια Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, που στέκεται όλα τα χρόνια πολύτιμος συνεργάτης.

    Σε όλες τις κατηγορίες έγιναν όμιλοι στην πρώτη φάση (ενιαίος ήταν εκείνος των γυναικών) και νοκ άουτ παιχνίδια στη δεύτερη. Όταν ολοκληρώθηκαν τα γκρουπ έγινε στους αθλητές και στους ανεξάρτητους ο διαχωρισμός σε κατηγορία Α και κατηγορία Β. Έτσι, διατήρησαν το επιπλέον κίνητρο και οι λιγότερο δυνατοί αθλητές, που μπορεί να είχαν μείνει στην τελευταία θέση των ομίλων τους. Συνέχισαν στην κατηγορία Β και κυνήγησαν έπαθλο. Έγιναν συνολικά 5 τελικοί, 10 ημιτελικοί, ενώ στην κατηγορία Α των ανεξαρτήτων οι αθλητές, που είχαν εξασφαλίσει το χάλκινο μετάλλιο, είχαν διάθεση και για «μικρό» τελικό.

Ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας Κάπας Κωνσταντίνος, μια βδομάδα μετά τη διπλή αργυρή επιτυχία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αμεα, αγωνίστηκε ως ανταποκριτής της αθλητικής εφημερίδας "ΚΕΡΚΙΔΑ" του Ν. Ημαθίας  και του kerkidasport.grστην κατηγορία νυν και πρώην αθλητών και κατέκτησε την 3η θέση στο β' κατηγορία δυναμικότητας. Παράλληλα, στην ίδια κατηγορία, αγωνίστηκε και ο προπονητής τουσωματείου μας κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, ως παλαιός αθλητής και ως guestσυμμετέχων στο πρωτάθλημα και κατέλαβε την δεύτερη θέση με ήττα στις λεπτομέρειες στον τελικό στο κόντρα σετ (2-3)! 

Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία:

Κατηγορία Α ανεξαρτήτων ανδρών:

1. Γρηγόρης Βλασσάς (Φωτορεπόρτερ)

2. Χάρης Εργατίδης (Φωτογράφος-Διευθυντής τηλεοπτικών παραγωγών Epsilon-Mad)

3. Λάμπρος Μπαλάφας (COSMOTETV)

-. Γιώργος Παπαϊωάννου (Sportsking.gr)

Κατηγορία Β ανεξαρτήτων ανδρών:

1. Στέφανος Μανιάς (Συνεργασίες με εφημερίδες)

2. Κώστας Νικολακόπουλος (Περιοδικό BusinessWoman)

3. Ηλίας Μουρούζης (ALPHA)

-. Δημήτρης Πουλάκος (Εφημερίδα King Bet)

Κατηγορία Α νυν και πρώην αθλητών:

1. Πέτρος Γιαννακούρης (Associated Press)

2. Πέτρος Γαβριήλ (Ειδικές συνεργασίες με ραδιόφωνα)

3. Δημήτρης Μαριδάκης (Εφημερίδα Χανιώτικα Νέα)

-. ΧαρίλαοςΚαρτσώνης(Power Media Productions S.A.)

Κατηγορία Β νυν και πρώην αθλητών:

1. Κώστας Αρμαγανίδης (Πρώην συνεργάτης στο freerun.gr)

2. Αλέξανδρος Καραϊωσήφ (Guest από τον χώρο του ποδοσφαίρου)

3. ΘεόφιλοςΜάτης(SBC TV Channel) 

-. Κωνσταντίνος Κάπας (Εφημερίδα «Κερκίδα» Νομού Ημαθίας)

Κατηγορία ανεξαρτήτων γυναικών:

1. Βικτωρία Κωνσταντίνου (Nickelodeon)

2. Ειρήνη Γουγουγιάννη (Περιοδικό Τέχνης Kroma)

3. Σβετλάνα Τρίβιτς (Κανάλια NOVAsports)

-. Κωνσταντίνα Γκιάτα (Nickelodeon)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS