ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα νέα του Ε.Ο.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ

Προετοιμασία Αλπικου Σκι σε παγετώνα

 Οι αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας Βασίλης Μαντσιος και Εμμανουήλ Ζωγράφος θα συνεχισουν την προπονητική τους δραστηριότητα στον παγετώνα του Hintertux της Αυστρίας,  στο χιόνι με την Εθνική ομάδα από τις 30 Αυγούστου για δυο εβδομάδες. 

Αγώνας Ρολλερ_σκι Κύπελλο /Fis ΑΓΕΝ_ ΠΚ _ΠΑΜΠ

 Οι αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας γύρισαν  και πάλι με τα περισσότερα κύπελλα  της διεθνούς διοργάνωσης στη Φλώρινα. Αναλυτικά, στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν οι αγώνες Ρολλερ_σκι στο Φράγμα Τριανταφυλλιάς 1ο Κύπελλο  Ελλάδος καθώς και διεθνής αγώνας Fis.

   Στην κατηγορία των γυναικών η Μαρία Ντάνου στο Βαλκανικό κύπελλο τερμάτισε στην τέταρτη θέση ενώ Ελληνικό Πρωτάθλημα κέρδισε την πρώτη θέση. Η Στελλίνα Γιαννακοβίτη στο Βαλκανικό κύπελλο την δεύτερη μέρα τερμάτισε στην έκτη θέση βελτιώνοντας κατά πολύ τη βαθμολογία της στη διεθνή κατάταξη της Fis και στο Κύπελλο Ελλάδος τερμάτισε στην τέταρτη θέση και τρίτη θέση αντίστοιχα. Η Γωγώ Νιμπίτη στο ίδιο αγώνισμα στην έκτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα και η Ελίζα Αναστασιάδου στην  πέμπτη και έκτη θέση.

   Στην κατηγορία των Ανδρών στο Κύπελλο ο Γιάννης Νιμπίτης τερμάτισε στην τέταρτη θέση και ο Αργύρης Σεραφείμ στην πέμπτη στα 10 χλμ.    

   Στην κατηγορία των Παίδων ο Γιώργος Αναστασιάδης κέρδισε το χρυσό με άνεση και τις δυο μέρες στο αγώνισμα των 2,5 χλμ.

   Στην κατηγορία των Κορασίδων η Μάρα Τσιάρκα κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα και τις δύο μέρες επίσης με εξαιρετική παρουσία. Στην ίδια κατηγορία η Όλγα Μπιτέρνα τερμάτισε στην τέταρτη και τρίτη θέση αντίστοιχα τις δύο μέρες και η Εύα Μπράβου στην  πέμπτη θέση και στα δύο αγωνίσματα.

   Οι αγώνες έκλεισαν με την μικρότερη κατηγορία αυτή των Παγκορασίδων. Στο αγώνισμα της συγκεκριμένης κατηγορίας οι αθλητές αγωνίστηκαν στα 1,5χλμ. Στην κατηγορία των Παγκορασιδων η Κατερίνα Βάικου κέρδισε το αργυρό μετάλλιο και η Γεωργία Τσιάρκα τερμάτισε στην τέταρτη θέση. 

Προετοιμασία της Fis /Θερινο Camp

  Η αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας Στελλινα Γιαννακοβίτη αναχώρησε για το Val di fiemme της Ιταλίας όπου θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της Fis. Την αθλήτρια συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Αναστασιάδης