Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νίκη των εφήβων του Ποσειδώνα Β. στο Βόλει

Νίκη των εφήβων του Ποσειδώνα Β. στο Βόλει

Ακόμη μια σημαντική ημέρα για το Βεριώτικο βόλει.

Η ομάδα των εφήβων του Ποσειδώνα Βέροιας, στην παρθενική τους εμφάνιση πήραν τη νίκη μέσα στη Νάουσα απέναντι στην αξιόλογη και μαχητική ομάδα του τοπικού Ζαφειράκη. Εξαιρετικοί οι έφηβοι της Βέροιας με ζήλο και καλή τεχνική, ζήτησαν και κατάκτησαν τη νίκη δίνοντας μεγάλη χαρά στους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους που συνόδεψαν την ομάδα.

Τα σετ 11-25, 25-20, 28-30 και 16-25. Το καθοριστικό σετ ήταν το τρίτο στο οποίο έγινε μεγάλη ανατροπή μια και η τοπική ομάδα προηγήθηκε με 24-18.

Δεν υπάρχουν αθλητές που δεν διακρίθηκαν. Ολα τα παιδιά πάλεψαν και χάρηκαν για τη σημαδιακή νίκη στον πρώτο επίσημο αγώνα της εφηβικής ομάδας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:  (ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΙΡΤΣΙΟΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΙΔΙΩΤΗΣ) Γαλανίδης Νίκος, Σαρήογλου Τάσος, Μεταξάς Νίκος, Κωνσταντινίδης Φίλοππος, Γραμματικόπουλος Νίκος, Αδαμίδης Ορφέας, Ζγκούρας Βασίλειος (λίμπερο) Αλεξίου Γιώργος, Γκότζιος Χάρης, Ρόμπης Ιωάννης και Πρόιος Δημήτριος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS