ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρώτος στην πανελλήνια κατάταξη ο Δημοσθένης Ταραμονλής

Ολοκληρώθηκε στη Λάρισα, το 4ο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Επιπέδου 1. Πρωταθλητής στην κατηγορία των 18 ετών στα μονά και τα διπλά ήταν ο Δημοσθένης Ταραμονλής.

Μετά την παρουσία του στον τελικό του Mytilene Junior Cup 2018 της ITF, επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο 17χρονος αθλητής του Α.Σ Νηρέας Βέροιας, δεν έχασε κανένα σετ στην πορεία του ως τον τίτλο.

Στα μονά νίκησε τους:

ΜΑΥΡΙΑ   ΙΑΣΟΝΑ                 ΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ            6/1 – 6/1

ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟ  ΓΕΩΡΓΙΟ     ΟΑ ΦΟΙΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ   6/0 – 6/2

ΡΟΖΟ  ΝΙΚΟΛΑΟ                   ΟΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ            6/3 – 6/3   (ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)

ΞΥΛΑ  ΙΩΑΝΝΗ                     ΑΟΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ             7/5 – 6/1        (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)

Οι τελικοί

Ο Δημοσθένης ήταν συγκλονιστικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Με πάθος και καθαρό μυαλό είχε απαντήσεις σε όλες τις προσπάθειες του αντιπάλου του Νίκου Μανόπουλου από την Λαμία. Τα δυνατά σερβίς και οι σταθερές διαρκής επιθέσεις τον οδήγησαν στην νίκη με 6/3 – 5/0 ret.

Ο Δημοσθένης κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο και στα διπλά με συμπαίκτη τον Νικολούλη από την Λάρισα . Οι δύο  αθλητές αντιμετώπισαν τους Ξυλά και Ράπτη από Αθήνα και έπειτα από έναν συναρπαστικό τελικό κατάφεραν να πάρουνε την νίκη με σκορ

3/6 -   7/6  -  10/6

MASTERS 2018

Ο Δημοσθένης έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού τερμάτισε  πρώτος στην πανελλήνια κατάταξη και με διαφορά 70 βαθμών από τον δεύτερο. Στα masters οι 8 πρώτοι θα αγωνιστούν μεταξύ τους για να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο.   

Ικανοποίηση για τον προπονητή του Γιάννη Ταραμονλή πού μετά από σκληρή δουλειά είδε τον αθλητή του να πετυχαίνει τους στόχους τους.