ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ιδιαίτερα επιτυχής ο «2ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο «2ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ» αποστάσεων 26 και 5 χιλιομέτρων, που συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ο  Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Την εκκίνηση των δύο αγώνων έδωσαν ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης και ο Αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Δάγγας.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγινε στη Σχολή Αριστοτέλους στη Νάουσα με περισσότερους από 200 δρομείς οι οποίοι συμμετείχαν στις αποστάσεις 5.000μ. και 26.000μ. Η οργάνωση ήταν άρτια από κάθε πλευρά, αποσπώντας τα θετικότερα σχόλια αθλητών, συνοδών και επισκεπτών.

Για την επιτυχία και διεξαγωγή του αγώνα με απόλυτη ασφάλεια ο Δήμος Ηρωικής Πόλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους παρακάτω:

Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, Αστυνομικά Τμήματα Βέροιας και Νάουσας, και στους 150 εθελοντές που συμμετείχαν στην διοργάνωση του αγώνα.

Βετεράνους αθλητές της Νάουσας για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα

Διοικητή και στελέχη της Β’ Μοίρας Καταδρομών για την υποστήριξη σε υλικοτεχνική υποδομή.

Τοπικές Κοινότητες Μαρίνας και Λευκαδίων και τις Προέδρους Σωτηρία Βίλτσα και Ζωγράφα Αλιτζανίδου-Τομπουλίδου αντίστοιχα

Αθλητικοί Σύλλογοι: ΣΕΒΑΣ Νάουσας, Γ.Ε. Νάουσας, ΕΟΣ Νάουσας, Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκης για τη συμβολή τους και την τεχνική τους υποστήριξη.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι: Λύκειο των Ελληνίδων Νάουσας, «Μίεζα» Κοπανού, «Τα Ανθέμια» Λευκαδίων, Εύξεινος Λέσχη Ειρηνούπολης, «Κομνηνοί» Ροδοχωρίου για την συνολική τους βοήθεια.

Την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ SECURITY» για την τεχνική υποστήριξη.

Την Κλινική «Ευαγγελισμός» Νίκου Αντωνιάδη για την παροχή ασθενοφόρου και τον Ιατρό κ. Κυριάκο Γατουρτζίδη για τις ανάγκες υγειονομικής κάλυψης των αθλητών.

Το Κτήμα Κυρ Γιάννη για την προσφορά σταθμού τροφοδοσίας των αθλητών των 26 χλμ.

Αγροτικοί Συνεταιρισμοί: «Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ» και «ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ», «ΟΜΟΝΟΙΑ» Αγγελοχωρίου, Εταιρεία «ΑΛΕΞ IMPORT-EXPORT».

Κρεοπωλεία: «Βαλάντης», «Φάρμα Μπαντή», «Παπαδόπουλος», «Πράπας» και Βιομηχανία Κρεάτων «Κωσταβάρας» για την προσφορά κρεάτων στους αθλητές.

Το κατάστημα «Ξηροί Καρποί Μαμουτζή» για την προσφορά ξηρών καρπών για τις ανάγκες των αθλητών

Κατάστημα “X-TREME STORES” Βέροιας, γυμναστήριο “SILVER GYM” Γ. Χατζιωαννίδη.