Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ξεκίνημα με το δεξί για τις παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας

Ξεκίνημα με το δεξί για τις παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας

Με το δεξί ξεκίνησαν το πρωτάθλημα οι παγκορασίδες της ομάδας βόλεϊ του Ποσειδώνα Βέροιας.

Νίκησαν με 3-1 σετ την περίπου ισάξια ομάδα του Αίαντα Κιλκίς μπροστά σε πολλούς φιλάθλους στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. Σοβαρά και απόλυτα προσηλωμένα στο στόχο τα νεαρά κορίτσια της Βέροιας, παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πολύ όμορφο βόλει, δεν επέτρεψαν στις αντίπαλες να ελπίζουν οτι θα πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Ο προπονητής χρησιμοποίησε όλα τα κορίτσια και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστικότητα και την πρόοδο τους.. Τα σετ 25-20, 25-19, 23-25 και 25-22.

Από τις νικήτριες διακρίθηκαν οι Βέρα Μαγαλιού, Ελένη Μαραβελάκη, Κατερίνα Αγγελοπούλου και Ελβίρα Τσανασίδου χωρίς να υστερήσει καμία.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:  (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Μαγαλιού Βέρα, Αγγελοπούλου Κατερίνα, Τσανασίδου Ελβίρα, Γιδιώτη Ειρήνη, Δούρδα Ελευθερία, Μαραβελάκη Ελένη, Μουρατίδου Γωγώ(libero), Τσανασίδου Ανδριάννα, Μωυσίδου Αρτεμία, Σαζακλίδου Ιωάννα, Ισλαμίδου Χριστιάννα, Αναστασοπούλου μεταξένια, Μπονάνου κατερίνα, Λαζεκίδου Αναστασία.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS