Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δύο στα δύο για τις παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας

Δύο στα δύο για τις παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας

Με πολύ καλή εμφάνιση οι παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας νίκησαν με 0-3 σετ την αξιόμαχη ομάδα του τοπικού Αριστοτέλη μέσα στη Σκύδρα, κάνοντας τη δεύτερη νίκη στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Τα κορίτσια της Βεροιώτικης ομάδας ήταν επιβλητικά και δεν άφησαν στις αντίπαλες περιθώριο να ελπίζουν οτι θα πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Πολλοί φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι και χειροκρότησαν όλα τα κορίτσια.

Τα σετ 7-25, 17-25 και 18-25.

Ο προπονητής της Βέροιας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια που έδειξαν ότι όλα είναι "ετοιμοπόλεμα" και έτοιμα να χαρούν το κάθε παιχνίδι. Διακρίθηκαν οι Βέρα Μαγαλιού, Μπέη Βασιλική, Ελένη Μαραβελάκη και Κατερίνα Αγγελοπούλου χωρίς να υστερήσει καμία.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Β. (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ): Μαγαλιού Βέρα, Μπέη Βασιλική, Αγγελοπούλου Κατερίνα, Τσανασίδου Ελβίρα, Γιδιώτη Ειρήνη, Δούρδα Ελευθερία, Μαραβελάκη Ελένη, Μουρατίδου Γωγώ(libero), Τσανασίδου Ανδριάννα, Σαζακλίδου Ιωάννα, Ισλαμίδου Χριστιάννα, Αναστασοπούλου μεταξένια, Μπονάνου κατερίνα, Λαζεκίδου Αναστασία.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS