ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος Ρυθμικής γυμναστικής του ΦΙΛΙΠΠΟ Β.

                      Σε γιορταστική και άκρως παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/12/2018 στην κατάμεστη αίθουσα του Φιλίππειου γυμναστήριου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής του Α.Π.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με τίτλο «Δώσε Αγάπη …πάρε Χαρά με ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ».

 Τα παιχνίδια και τα δώρα στα παιδιά ..είναι σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων...Συμβολίζουν την χαρά και την παιδική αθωότητα!!! Και αυτό ακριβώς ήθελαν να αποτυπώσουν με τις χορογραφίες τους οι προπονήτριες και οι προπονητές των παιδιών!!! Χωρίς να ξεχνούν παράλληλα και τα παιδιά που αυτές τις μέρες δεν μπορούν ούτε να πάρουν παιχνίδια αλλά ζούν και σε δύσκολες συνθήκες!! Η εκδήλωση περιελάμβανε επιδείξεις όλων των τμημάτων!!Κλείνοντας με το  Αγωνιστικό Τμήμα Ρυθμικής που εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους με θέμα “Ψάχνοντας το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων”

 Πριν την έναρξη, χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Νίκος Παπανώτας, οι υπεύθυνες του τμήματος Ηρώ Χαβιαροπούλου και Μωυσιάδου Κατερίνα , ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας κ. Στέργιος Διαμάντης ,ο αντιπεριφεριάρχης Π.Ε .Ημαθίας  κ.Κώστας Καλαιτζίδης ,η περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε Ημαθίας κα. Νίκη Καρατζούλια  και ο πρόεδρος του Φιλίππου κ. Γιώργος Φύκατας και αποδόθηκαν μετάλλια σε διακεκριμένες αθλήτριες. Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν οι εθελοντές Δότες μυελού των οστών Ημαθίας οι οποίοι  ενημέρωσαν το κοινό και ενέγραψαν νέα μέλη.

   Η εντυπωσιακή εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό όλων των τμημάτων και ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά..