Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κοινή προσπάθεια Νηρέα Β.-Θερμαϊκού στην κολύμβηση

Κοινή προσπάθεια Νηρέα Β.-Θερμαϊκού στην κολύμβηση

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών ο Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ φιλοξενήθηκε από τον Όμιλο Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας (ΟΘΑΚ).

Οι αθλητές όλων των συλλόγων, μαζί και του φιλοξενούμενου Κολυμβητικού Αθλητικού Ομίλου Θερμαϊκού, αξιοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο τους με καθημερινές διπλές προπονήσεις στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Κοινή προσπάθεια των προπονητών ήταν οι αθλητές να μάθουν να προπονούνται μαζί, με νέα προπονητικά προγράμματα, συναγωνιζόμενοι ο ένας τον άλλον, αλλά και παράλληλα να αναπτυχθούν νέες φιλίες μεταξύ τους.

Ο προπονητής Χρήστος Θεοδωρίδης του ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ έχει ως προτεραιότητα την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, προπονητικών εμπειριών και κοινή προετοιμασία των αθλητών του συλλόγου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS