Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συμμετοχή του Γιώργου Καισαρίδη του Ε.Ο.Σ. Νάουσας στο 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Ski

Συμμετοχή του Γιώργου Καισαρίδη του Ε.Ο.Σ. Νάουσας στο 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Ski

  Με επιτυχία, παρά τις αντίξοες συνθήκες και την κακοκαιρία, διεξήχθη το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στην Βασιλίτσα Γρεβενών  το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Ski 

. To πρωτάθλημα έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομασπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης με διοργανωτές τον ΣΕΟ θεσσαλονίκης και ΣΧΟ Γρεβενών.  Στον αγώνα κάθετης ανάβασης με τα 500 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς έτρεξε ο αθλητής του Ε.Ο.Σ. Νάουσας Γιώργος Καισαρίδης , ήταν η πρώτη επίσημη συμμετοχή σε αγώνες ορειβατικού Ski  για τον Ε.Ο.Σ. Νάουσας αλλά και για τον αθλητή , ο οποίος  στο παρελθόν έτρεξε τέτοιους αγώνες και διακρίθηκε 2 φορές σε κατηγορίες Open , ενώ από φέτος συμμετέχει (επίσημα)  με δελτίο αθλητή στην E.O.O.A.  Επόμενος στόχος οι αγώνες που θα γίνουν στο Ανήλιο στις  2 και 3 Φεβρουαρίου.

 Το ορειβατικό Ski είναι ένα άθλημα που συνδιάζει την ορειβασία και την χιονοδρομία , γίνεται όπου υπάρχουν βουνά και χιόνι , απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση αλλά και γνώσεις του βουνού  και των κινδύνων που υπάρχουν , ενώ είναι στα υπό ένταξη  αθλήματα στους  Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες  , στο εξωτερικό και σε αλπικές χώρες είναι πολύ δημοφιλές.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS