ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στη Σουηδία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι οι αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας

Στο Άρε της Σουηδίας θα ταξιδέψει η ελληνική αποστολή χιονοδρομίας για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι από τις 9 έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Η μισή αποστολή της Εθνικής ομάδας αποτελείται από αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας, οι οποίοι είναι οι εξής:

Σοφία Ράλλη (αθλήτρια)

Τα λόγια είναι περιττά για την κορυφαία αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας. Υπάλληλος Λιμενικού συνδυάζει εργασία και πρωταθλητισμό αφού είναι μέλος της εθνικής ομάδας την τελευταία δεκαετία με 3 Ολυμπιάδες στο ενεργητικό της και 5 συνολικά Παγκόσμια Πρωταθλήματα.Η Σοφία θα δοκιμαστεί στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση για το 2019

Αναστασία Μάντσιου (αθλήτρια)

Η Αναστασία είναι φοιτήτρια της Πολυτεχνικής Σχολής και ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας, με διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνείς αγώνες. Είναι η δεύτερη συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δείχνοντας  ότι όλα μπορούν να συνδυαστούν όταν υπάρχει πειθαρχία.

Βασίλειος Μάντσιος (αθλητής)

Ελεύθερος επαγγελματίας και ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας .Τα τελευταία χρόνια πετυχαίνει το στόχο του συνδυάζοντας δουλειά και προπόνηση με την  πρόκριση του και τη δεύτερη συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Εμμανουήλ Ζωγράφος Μάνος (αθλητής)

Ο Εμμανουήλ είναι  πρωτοετής φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ. Μέλος της εθνικής ομάδας και μικρότερος αθλητής αποτελεί το μέλλον της χιονοδρομίας αφού και ο ίδιος συμμετέχει για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αθανάσιος Κατσάνης (αθλητής)

Ο Θανάσης μας εξέπληξε ευχάριστα με τις επιδόσεις του αφού μπόρεσε και προκρίθηκε για τη μεγάλη διοργάνωση.Ήταν κάτι που έλειπε από το βιογραφικό του αφού τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας.

Πέτρος Καρυδάς (Συνοδός)

Ο Πέτρος είναι ελεύθερος επαγγελματίας ζει και εργάζεται στη Νάουσα.Προέρχεται από αθλητική οικογένεια καθώς και  ο ίδιος υπήρξε αθλητής της χιονοδρομίας. Επί σειρά ετών διετέλεσε προπόνητής του ΕΟΣ Νάουσας.Τα τελευταία χρόνια είναι ενεργό μέλος του ΔΣ(έφορος αλπικού σκι)και μέλος της επιτροπής Εθνικού Πρωταθλήματος της ΕΟΧΑ. Είναι ο ακούραστος αρωγός της χιονοδρομική οικογένειας.

Καλή επιτυχία!