Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το πρωτάθλημα κορασίδων ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Βέροιας

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το πρωτάθλημα κορασίδων ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Βέροιας

Με το καλύτερο τρόπο έκλεισε το πρωτάθλημα κορασίδων ο Ποσειδώνας Βέροιας. Παίζοντας όμορφο βόλει κατάφερε να πάρει τη νίκη με 0-3 σετ μέσα στη Μελίκη από την αξιόμαχη τοπική ομάδα.

Τα κορίτσια της Βέροιας με την τεχνική τους και το πείσμα τους, έδειξαν ότι το μέλλον τις ανήκει.

Τα σετ 12-25, 23-25 και 23-25.

Ο προπονητής της ομάδας του Ποσειδώνα κ.Στέργιος Λουκάς δήλωσε: θέλω να ευχαριστήσω όλες της αθλήτριες της ομάδας μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες της κατηγορίας αυτής και πέτυχαν σπουδαίες νίκες. Με την σημερινή νίκη έκλεισε αυτός ο κύκλος με τον καλύτερο τρόπο για αυτή την ομάδα των κορασίδων μας. Συνεχίζουμε τη δουλειά με την γυναικεία ομάδα καθώς και με τη ομάδα των παγκορασίδων και ευελπιστούμε να έχουμε την ίδια θετική πορεία.

Όλα τα κορίτσια του Ποσειδώνα είχαν καλή απόδοση λόγω της ομαδικότητας και της θέλησης για νίκη.

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος) Σαράφη Μαρία, Τσιώτρα Μαρία, Μαγαλιού Βέρα, Μπαντή Διονυσία, Κύρτσιου Αιμιλία, Μπέη Βασιλική, Μουρατίδου Γωγώ, Δούρδα Ελευθερία, Αγγελοπούλου Κατερίνα, Τσανασιδου Ελβίρα, Μαραβελάκη Ελένη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS