Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Snowboard ο Βεροιώτης Κωνσταντίνος Πετράκης

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Snowboard ο Βεροιώτης Κωνσταντίνος Πετράκης

Ανήμερα της εθνικής μας εορτής θα ταξιδέψει για το μακρινό φινλανδικό βορρά ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Πετράκης Κωνσταντίνος, ως μέλος της αποστολής της Εθνικής μας Ομάδας ΠαραΧιονοσανίδας, για να αγωνιστεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του αθλήματος, τόσο στο αγώνισμα του Snowboard Cross, όσο και στο Banked Slalom.

   Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι το 2ο πιο σημαντικό τουρνουά μετά αυτό των Παραολυμπιακών αγώνων, γιατί σε αντίθεση με τη σειρά αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γίνεται μια φορά το χρόνο και όπως είναι αναμενόμενο θα συγκεντρώσει την αφρόκρεμα του αθλήματος. Στόχος του Κωνσταντίνου Πετράκη είναι η είσοδος στην πρώτη δεκάδα και από εκεί και πέρα θα κυνηγήσει όσους περισσότερους βαθμούς για το Ranking List.

   Η ελληνική αποστολή, που αποτελείται εκτός από τον Πετράκη, τον προπονητή του, Αλμπανίδη Κωνσταντίνο και τον γιατρό της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS