Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πολύ καλή η παρουσία του Νηρέα στους κολυμβητικούς αγώνες "ΝΑΟΥΣΑ 2019"

Πολύ καλή η παρουσία του Νηρέα στους κολυμβητικούς αγώνες "ΝΑΟΥΣΑ 2019"

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι έβδομοι κολυμβητικοί αγώνες «Νάουσα 2019» στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας, τους οποίους τίμησαν με τη συμμετοχή του 22 ομάδες, με περισσότερους από 500 αθλητές από όλη τη Βόρειο Ελλάδα, τη Λάρισα και το Βόλο.

Η παρουσία της ομάδας του Νηρέα Βέροιας και σε αυτούς τους αγώνες σχολιάστηκε θετικά και άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους προπονητές Αλεξάνδρα Γαλανομάτη και Χρήστο Θεοδωρίδη, που είδαν τους αθλητές τους να παίρνουν στο σύνολο 9 μετάλια, 4 χρυσά, 3 ασημένιο και 2 χάλκινα και συγχρόνως να πραγματοποιούν πολλά ατομικά ρεκόρ και παράλληλα να καταλαμβάνουν πολλές θέσεις μέσα στη δεκάδα. Μάλιστα πολλοί από αυτούς,  προκειμένου να εξοικιωθούν και με άλλααγωνίσματα, αγωνίστηκαν σε κάποια για πρώτη φορά, ή είχαν αγωνιστεί ελάχιστες φορές.

Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλια είναι οι:       

Ραντζακης Αγγελος 9 ετων Ασημένιο Μετάλλιο στα 50μ. Πεταλούδα

Ναλμπαντης Αποστολος 11 ετών Χρυσό Μετάλλιο στα 50μ. Πεταλούδα

Γιαννούση Ελισσάβετ 11 ετών Χαλικινο μετάλλιο στα 50μ. Ύπτιο

Κοσμιδου Χριστίνα 12 ετών Ασημένιο Μετάλλιο στα 50μ. Υπτιο

Ναλμπαντης Αποστολος 11 ετών Χρυσό μετάλλιο στα 100μ. Ύπτιο

Ναλμπαντης Αποστολος 11 ετών Χρυσό μετάλλιο στα 100μ. Πεταλούδα

Στεργίου Ισαβέλλα 11 ετών Ασημένιο Μετάλλιο στα 100μ. Πεταλούδα

Κοσμιδου Χριστίνα 12 ετών Χρυσό μετάλλιο στα 200μ. Ύπτιο

Ραντζακης Αγγελος 9 ετων Χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. Ελεύθερο

Απ την πλευρά τους οι προπονητές Αλεξ. Γαλανομάτη και Χρ. Θεοδωρίδης, συγχαίρουν όλους τους κολυμβητές  που αγωνίστηκαν και ξεπέρασαν τον εαυτό τους και  συγκεκριμένα τους και τις:

Μπαμπαλο Ιωαννη – Θωμα, Μασαδη Ελένη, Διαμαντοπούλο Νικόλα, Κοσμίδη Ιωάννη, Βαμβακόπουλο Μάριο, Ευθυμιοπούλου Φαίδρα,Τζακερι Ειρήνη, Μασαδη Γιώργο, Κουβακα Αναστάση, Βασιλειάδη Αναστάση, Γκουντρα Στέργιο, Ναλμπάντη Άννα Μαρία, Δεονα Ελένη, Ναλμπάντη Κωνσταντίνα, Βαινα Ελπίδα, Μπαμπαλου Ελισσάβετ.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS