ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

7η θέση για τον Πετράκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ParaSnowboard της Φινλανδίας

7ος ο Πετράκης στο Snowboard Cross - 11oς στο Banked Slalom στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Την 11η θέση στο αγώνισμα του Banked Slalom (BS) και την 7η θέση στο αγώνισμα του Snowboard Cross (SBX) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ParaSnowboard που φιλοξενείται στην πόλη Pyha της Φινλανδίας, κατέλαβε ο βεροιώτης αθλητής του  "Εν Σώματι Υγιεί" Κωνσταντίνος Πετράκης, στους αγώνες που ολοκληρώθηκαν νωρίτερα σήμερα το απόγευμα.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2018 (PyeongChang), στο αγώνισμα του BS ήταν 10ος στην πρώτη προσπάθεια και 11ος στη δεύτερη, με αποτέλεσμα να καταλάβει τελικά την 11η θέση με επίδοση 58.71

Στο αγώνισμα του SBX που διεξήχθη ετεροχρονισμένα και σε μια αρκετά δύσκολη πίστα,  ο Πετράκης προκρίθηκε με τον 8ο καλύτερο χρόνο στους ημιτελικούς, όπου εκεί, αν και προηγούταν μέχρι περίπου στα μισά της πίστας, ένα λάθος του στοίχησαι την είσοδο στην 4αδα και τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου!! Στον αγώνα κατάταξης που ακολούθησε, κατέλαβε την τρίτη θέση που τον έφερε συνολικά στην 7η θέση.

Συγχαίρουμε τον αθλητή μας, που καταφέρνει και κρατάει ψηλά τον πήχη του αθλήματος, στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στους επόμενους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2022.

Παρόλη την πικρία που του άφησε ο το γεγονός ότι "άγγιξε" το μετάλλιο, ο Κωνσταντίνος Πετράκης αποδεικνύει ότι η παρουσία του στην ελίτ του αθλήματος μόνο συμπτωματική δεν είναι..

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει την Δευτέρα στην Ελλάδα.