Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας

Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας

Ακόμα μία σπουδαία νίκη για τη νεανική ομάδα γυναικών του Ποσειδώνα Βέροιας.

Μπροστά σε πολλούς φιλάθλους νίκησαν με 3-0 σετ την αξιόμαχη ομάδα του Μίλωνα Γιαννιτσών στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. Τα κορίτσια της Βέροιας παίζοντας έξυπνα κυνήγησαν το αποτέλεσμα και δεν άφησαν περιθώριο στις αντίπαλες να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Όπως δείχνει και το σκορ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκε η ομάδα της Βέροιας. Το πλέον ευχάριστο είναι οι υποσχέσεις για το μέλλον που αφήνει η νεανική ομάδα και εμπνέει αισιοδοξία στο τεχνικό τιμ.

Τα σετ 25-18, 25-15 και 25-17.

Από τις νικήτριες διακρίθηκαν οι Ζησιού Κορνηλία, Μαγαλιού Βέρα, Τσιώτρα Μαρία και Μπέη Βασιλική χωρίς να υστερήσει καμία παίκτρια.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ): Ζησιού Κορνηλία, Γρηγοριάδου Αρχοντή, Μπέη Βασιλική, Κύρτσιου Αιμιλία, Μπαντή Διονυσία, Τσιώτρα Μαρία, Μαγαλιού Βέρα, Τσανασίδου Ελβίρα, Γιδιώτη Ειρήνη, Πάντσιου Ελένη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS