Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Όλα έτοιμα για τον 4ο αγώνα στη μνήμη των 21 μαθητών του Μακροχωρίου

Όλα έτοιμα για τον 4ο αγώνα στη μνήμη των 21 μαθητών του Μακροχωρίου

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το απόγευμα στον πρώην Δημαρχείο του Δήμου Απ. Παύλου η οργανωτική επιτροπή και διάφοροι φορείς που έχουν την φροντίδα της διεξαγωγής του 4ου πλέον αγώνα δρόμου στην μνήμη των 21 μαθητών που έχασαν την ζωή τους σε κείνο το μοιραίο απόγευμα της Κυριακής 13 Απριλίου στην κοιλάδα των Τεμπών.

Τόσο ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Αντώνης Αραμπατζής όσο και οι άλλοι  φορείς που παραβρέθηκαν και μίλησαν είνια αισιόδοξοι οτι και φέτος θα διεξαχθεί ένας άρτιος αγώνας με ασφάλεια και διασκέδαση για τους συμμετέχοντες ."Αγγίζουμε τις  1500 συμμετοχές και τιμούμε την μνήμη των μαθητών. Δεν σας ξεχνάμε είνια το μεγάλο σύνθημα όλων. 

Ο υπεύθυνος της οργάνωσης των αγώνων και μέλος του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας Γιάννης Καραγιάννης αναφέρθηκε στην μεγάλη συμμετοχή που υπάρχει και αυτό σημαίνει οτι 1350 άτομα εμπιστεύονται την διοργάνωση και φυσικά τιμούν την μνήμη των μαθητών. 

Στο οργανωτικό είπε οτι το βάρος θα "πέσει" στα 10 χιλ. όπου μέχρι στιγμής έχουν δήλωσή συμμετοχή πάνω από 300 δρομείς  παρότι σε διάφορες πόλεις διοργανώνονται πάνω από 10 τέτοιες εκδηλώσεις.

Οι 1350 δρομείς τόνισε ο κ. Καραγιάννης είνια μεγάλος αριθμός ενώ το Σάββατο από το πρωί τις 9 μέχρι τις 9 το βράδυ θα γίνονται και νέες εγγραφές σε όλες τις κατηγορίες στα γραφεία του συλλόγου Ψηφιδωτό. 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας κ. Βασίλης Τσιάρας συνεχάρη τον σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου και το σύλλογο Ψηφιδωτό για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν για μία άρτια διοργάνωση καθώς και τους υπόλοιπους φορείς τον ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, την τροχαία Βέροιας τους εθελοντές . Όλοι είμαστε έτοιμοι γιατί αυτή η μέρα είνια μέρα μνήμης και πρέπει να την σεβαστούμε ."

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας για το παιδί  κ. Τέλης Σιδηρόπουλος  αφού ο σύλλογος είνια τιμώμενο πρόσωπο.

"Θα έχουμε πάγκους με ενημερωτικό υλικό για την διάδοση μηνυμάτων για την παιδική προστασία  της περιοχής . Πρέπει να ασχοληθούμε με τα παιδιά που κινδυνεύουν στο σπίτι στο σχολείο , παντού  τόνισε ο κ. Σιδηρόπουλος.

Από την πλευρά της ΛΕΜΟΒ ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Αισιόπουλος είπε οτι με χαρά δεχθήκαμε την πρόσκληση και είμαστε όλοι στην διάθεση της οργανωτικής επιτροπής να βοηθήσουμε στις διαδρομές και όπου αλλού χρειαστεί. Είχαμε συμμετοχή στην διεξαγωγή του πρώτου δρόμου και οι εμπειρίες θα μας βοηθήσουν κατέληξε ο κ. Αισιόπουλος 

Ο Διοικητής της τροχαίας που "έκλεψε" λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του (διεξαγόταν την ίδια ώρα ο αγώνας χαντ μπολ Φιλίππου - ΑΕΚ στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας) μίλησε στην συνέντευξη και διαβεβαίωσε οτι για μία ακόμη χρονιά η Τροχαία θα είνια κοντά στην οργανωτική επιτροπή για την ρύθμιση της Κυκλοφορίας . Ευχές για καλή επιτυχία σε όλους. "

Η νέα πρόεδρος του συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου κ. Μαρία Γάτου  μίλησε για την συμμετοχή του συλλόγου που με την συνεργασία και του Συλλόγου ΨΗΦΙΔΩΤΌ  θα προσπαθήσουν μαζί να γίνουν τέλειοι αγώνες και ακόμη καλύτεροι από άλλη φορά. "

Ο πρόεδρος του συλλόγου ΨΗΦΙΔΟΤΟ κ. Ελευθεριάδης Βασίλειος κατ' αρχήν ευχαρίστησε τον τοπικό τύπο για την προβολή του αγώνα , καθώς επίσης τον σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου και όλους τους φορείς, Δήμο Βέροιας ς μέσω του ΚΑΠΑ Τροχαία Βέροιας Σύλλογο Δρομέων Βέροιας που έχει μεγάλη βαρύτητα στον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων οι εθελοντές , τα μέλη του συλλόγου μυελού των οστών κ.α 

Δεν πρέπει τόνισε ο κ. Ελευθεριάδης να ξεχνάμε και τους χορηγούς που χωρίς την δική τους βοήθεια δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά."

Στο τέλος ο κ. Αντώνης Αραμπατζής αναφέρθηκε στον αφανή εργάτη αυτής της διοργάνωσης που δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Μακροχωρίου κ. Βαλάντη Κεχαίδη. 

Εμείς από την πλευρά μας επειδή τα δραματικά γεγονότα της 13ης Απριλίου τα ζήσαμε 'από κοντά" με τα εκτενή ρεπορτάζ στην ΕΡΤ3 και σε ραδιόφωνα της Θεσ/νίκης όλο το βράδυ, η μνήμη αυτών των παιδιών δεν πρόκειται να φύγει από το μυαλό μας. Μπράβο σε ΟΛΟΥΣ για αυτή την διοργάνωση που πιστεύουμε οτι αξίζουν αυτά τα αγγελούδια. 

Πηγή: laosnews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS