Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νίκησαν και τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας οι νεανίδες του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Βέροιας

Νίκησαν και τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας οι νεανίδες του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Βέροιας

Ακόμα μία σπουδαία νίκη για τη νεανική ομάδα γυναικών του Ποσειδώνα Βέροιας. Μπροστά σε πολλούς φιλάθλους νίκησαν άνετα με 3-0 σετ την πολύ καλή ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας στο ΔΑΚ Μακροχωρίου.

Καταπληκτική η εμφάνιση της ομάδα της Βέροιας που έκανε ίσως το καλύτερο φετινό της παιχνίδι. Με όπλο το πολύ καλό σέρβις και άριστα ποσοστά στην επίθεση δεν υπήρχε περίπτωση να μη πάρει το παιχνίδι  η ομάδα της Βέροιας.

Η πασαδόρος του Ποσειδώνα μοίρασε περίτεχνα το παιχνίδι και το αποτέλεσμα το επιβεβαιώνει.

΄Ολες οι παίκτριες που χρησιμοποιήθηκαν απέδωσαν τα αναμενόμενα και δεν υστέρησε καμία, ιδιαίτερα όμως ξεχώρισαν οι  Ζησιού Κορνηλία, Γρηγοριάδου Αρχοντή, Σαράφη Μαρία και Μπέη Βασιλική.

Τα σετ 25-15, 25-13 και 25-18

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος): Γρηγοριάδου Αρχοντή, Ζησιού Κορνηλία, Μπέη Βασιλική, Σαράφη Μαρία, Μαγαλιού Βέρα, Τσιώτρα Μαρία, Τσανασίδου Ελβίρα, Γιδιώτη Ειρήνη, Κύρτσιου Αιμιλία, Μπαντή Διονυσία, Πάντσιου Ελένη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS