ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το Παγκράτιο άθλημα στο Ευρωκοινοβούλιο

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε προ ημερών ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Βέροιας ''ΗΜΑΘΙΩΝ'' κ. Παναγιώτης Παλπάνας, συμμετέχοντας σε αποστολή στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου μετά από μια σειρά επαφών με Έλληνες και Ευρωπαίους ευρωβουλευτές, όπου άκουσε και συζήτησε μαζί τους τα επίκαιρα θέματα της Ε.Ε. ανέπτυξε θέματα και προβλήματα του αθλητισμού στην Ε.Ε και δε την προώθηση του Αρχέγονου ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ως μοναδικό Ελληνικό συγκριτικό πλεονέκτημα ανάπτυξης του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και αλλά και του Τουρισμού.

Με την ολοκλήρωση των επαφών ο πρόεδρος παρέδωσε το βιβλίο ''ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΝΩΝ'' με εκδότη τον ΑΣΒ ''ΗΜΑΘΙΩΝ'' των συγγραφέων Δημητρίου Τρίγκα και Γεώργιου Κλοκίδη στους παρευρισκόμενους Ευρωβουλευτές και στον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας στις Βρυξέλλες κ. Δημήτριο Αργυρόπουλο.

Παράλληλα η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου ευρωβουλευτής κυρία Ροδή Κράτσα, συνεχάρη μέσω του προέδρου τον ΑΣΒ ''ΗΜΑΘΙΩΝ'' για τις δράσεις του τόσο στα θέματα του Αθλητισμού αλλά και στα θέματα του Πολιτισμού, υποσχόμενη για μια πρόσκληση του συλλόγου στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου η αθλητές/τριες του συλλόγου θα παρουσιάσουν το ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ.