Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ» ζητάει εθελοντές

Το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ» ζητάει εθελοντές

Το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ημαθίας << ΑΙΓΕΣ >> ζητά εθελοντές για να πλαισιώσουν και να στηρίξουν το έργο και τις δραστηριότητες του σωματείου.

 Το σωματείο ιδρύθηκε το έτος 2006 και σκοπός του είναι η βελτίωση της ζωής των αθλητών ΑμεΑ, η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών και άλλων μελών ή φορέων της κοινωνίας. Καλούμε λοιπόν φοιτητές, σπουδαστές ή επαγγελματίες ψυχοκοινωνικής υγείας, γυμναστές καθώς και κάθεμιά/να που έχουν διάθεση για προσφορά, να συνδράμουν έμπρακτα σε αυτούς που τους χρειάζονται.

Για πληροφορίες στο τηλ. 697 985 1215 (Καραγιάννη Έφη) ή στείλτε μήνυμα inbox στο facebook: Αιγες Αθλητικο Σωματειο Ατομων με Αναπηριες Ν.Ημαθιας

Το Δ.Σ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Το  ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν ΗΜΑΘΙΑΣ <<ΑΙΓΕΣ>> ιδρύθηκε το 2006,έχει έδρα την Βέροια και είναι μέλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ατόμων με Αναπηρίες.

Σκοπός του σωματείου μας είναι να δοθεί στα παιδιά η δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον αθλητισμό και να αναδείξουμε τις ικανότητες τους μέσα από διάφορες αθλητικές δράσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην αποδοχή, στην ένταξη και στην κοινωνικοποίηση τους.

Το σωματείο μας απασχολεί αθλητές με νοητική υστέρηση, αυτισμό, Σύνδρομο Down,κινητικές αναπηρίες κτλ, συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και έχουν φέρει αξιόλογες και πολλές διακρίσεις. Λειτουργούν τμήματα σε Αλεξάνδρεια και Βέροια ευελπιστώντας τη νέα αθλητική χρονιά να λειτουργήσουμε τμήματα και στην Νάουσα.

Ο Στίβος, η Κολύμβηση και το Πινγκ Πονγκ είναι κάποια από τα αθλήματα με τα οποία ασχολείται το σωματείο μας και στόχος μας είναι να φέρουμε στα τμήματα μας ακόμα περισσότερα παιδιά.

Έχει συσταθεί Διεπιστημονική Ομάδα από ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς – ειδικότητες άμεσα συνδεδεμένες  με τις ανάγκες των παιδιών και των προπονητών μας.

Στα πλαίσια της καλύτερης λειτουργίας και συνεργασίας παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται και θέλουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο του σωματείου κα Καραγιάννη Έφη στο τηλ 6979851215

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS