Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Διεθνής αναγνώριση του ΣΧΟ Βέροιας

Διεθνής αναγνώριση του ΣΧΟ Βέροιας


Σε συνέχεια των προηγούμενων ετών και της αναγνώρισης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία των προσπαθειών του ΣΧΟΒ στην εξάπλωση των χειμερινών αθλημάτων, ήρθε μια ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία !!!

 Ο Ιστορικός Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας, κατετάγη 3ος στα βραβεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για το καλύτερο event την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (στην κατηγορία μέχρι 100 ατόμων), ξεπερνώντας παραδοσιακές χώρες όπως Αυστρία, Ιταλία, Γαλλία, Καναδά και άλλες!!!
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, η Ελλάδα και ο ΣΧΟΒ «ακούστηκαν» σε διεθνές – παγκόσμιο επίπεδο και αυτό μας γεμίζει περηφάνια και ικανοποίηση για την προσπάθεια μας.

Η διοίκηση του ΣΧΟΒ ευχαριστεί για την συμμετοχή και την βοήθεια που παρείχαν, την διοίκηση και το προσωπικό του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου καθώς και τα καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού – σχολών ski Μητρούλας, Γραμματικόπουλος και Κλαουδάτος που συμμετείχαν με διάφορες προσφορές.

Ευελπιστούμε την προσεχή χρονιά (4η συνεχόμενη θα συμμετέχει ο ΣΧΟΒ ως οργανωτής), σε ακόμα καλύτερη οργάνωση και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή!

Πρωταρχικός σκοπός του Συλλόγου βάση και του καταστατικού του, είναι η διάδοση των χειμερινών αθλημάτων και η συμμετοχή σε αυτά όσο το δυνατόν περισσότερων νέων παιδιών.

Ελάτε να μας γνωρίσετε και από κοντά, μπείτε και εσείς στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΣΧΟΒ και ζήστε ανεπανάληπτες εμπειρίες χειμώνα – καλοκαίρι, με τις ποικίλες δραστηριότητες και αθλήματα που αναπτύσσονται στον Σύλλογο !

https://sxoverias.wordpress.com/2019/06/19/%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%ae%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7/?fbclid=IwAR3KvpjzsRMxjnuql7XPRK-2HTRtGznFfLQXztiT-Y6wt9ncYZQ_jPQ7S-g

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS